bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,315.70 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,007.49 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 583.71 1.72%
solana
Solana (SOL) $ 146.58 5.74%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52531 2.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464049 2.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149008 5.52%

Kripto Dünyasına Yapılan Önemli Ortaklıklar

kripto dunyasina yapilan onemli ortakliklar 6

Blockchain ve kripto dünyası güç geçtikçe daha popüler ve büyük bir piyasaya haline geliyor. Son dönemde kurum ve kuruluşlar hızla Blockchain dönüşümü ve yeni teknolojilere uyum sağlamaya çalışıyor. Sonuç olarak da şirketler güçlerini bu alanda birleştirmek üzere ortaklıklara gidiyorlar.

Sizler için kripto dünyasının en önemli ortaklıklarından bazılarını listeledik.

Adidas’tan Metaverse Dünyasına Hızlı Giriş

Adidas kripto dünyasına oldukça hızlı bir giriş yaptı desek abartmış olmayız. Şayet ünlü giyim şirketi, ilk olarak kripto borsası Coinbase ile ortaklığını açıklamıştı. Son olarak şirket metaverse dünyasına da hızlı bir giriş yaparak gMoneyNFTBoredApeYC ve PunksComic ile ortaklaşa yeni projesini duyurdu ve ilk oyun alanının The SandBox olacağını açıkladı.

kripto dunyasina yapilan onemli ortakliklar

Kripto Sektörü ve Spor Kulüpleri Ortaklıkları Giderek Artıyor

Spor ve kripto diyince muhtemelen akla ilk gelen isim olan Socios, yaptığı ortaklıklarla tanınıyor. Socios son olarak Kraft Sports Entertainment ile yaptığı ortaklığı duyururken, öncesinde sırayla, Washington Wizards, Kulüper Birliği Manchester City ve Papara gibi firmaları da ortaklıkları arasına ekledi.

Buna ek olarak son zamanların popüler meme kriptosu Floki Inu da (FLOKI) İtalyan Futbol Kulübü SSC Napoli ile bir ortaklık imzaladı.

kripto dunyasina yapilan onemli ortakliklar4

NFT Dünyası Yeni Ortaklıklarla Hızla Gelişiyor

NFT dünyası kripto söz konusu olduğunda sektörün ayrılmaz bir parçası haline gelmiş durumda. Doğal olarak şirketler de artan talep sonrası kendilerini güncelliyorlar. Örneğin 1766 yılında kurulan Christie’s yeni NFT koleksiyon satışı için OpenSea ile ortaklık kurdu. Bir diğer NFT ortaklığı ise müzik sektöründen geldi. Merkeziyetsiz uygulama (DeFi) platformu Zilliqa, 1,1 milyon dolarlık bir ortaklık anlaşmas ile NFT müzik platformu TokenTraxx’a katıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala