bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,746.88 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.08 1.69%
bnb
BNB (BNB) $ 574.14 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 168.23 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.510312 2.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465874 3.64%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149577 2.01%

Coinbase’den sonra bir borsa daha Nasdaq’a giriyor

ABD kripto borsasi japonya

Japonya merkezli kripto para borsası Coincheck, Coinbase’den sonra Nasdaq’ta listelenen ikinci borsa olmak için çalışmalarını hızlandırdı.

1,98 milyon doğrulanmış müşterisi bulunan Coincheck, Thunder Bridge Capital Partners IV ile ticari birleşme için SEC’ye kayıt beyanında bulundu. Japonya merkezli kripto borsası, bu birleşmenin sonucunda ABD’de halka açılacak. Bilindiği üzere Thunder Bridge IV, Nasdaq’ta THCP kısaltmasıyla işlem görüyor.

Yapılan açıklamalara göre, Japon borsa Coincheck ABD’de listelenmek için SEC’ye gerekli beyanları sundu. Coincheck Group B.V ve Thunder Bridge IV, 7 Mayıs tarihinde SEC’nin inceleme ve yorumuna tabi olan Form F-4’e ilişkin kayıt beyanında bulundu.

japon kripto borsasi

Japon borsadan ABD’ye çıkartma

Japonya’nın en büyük kripto borsalarından birisi olan Coincheck, Nasdaq’ta CNCK sembolüyle listelenmek için girişimde bulundu. Coincheck, 2024 yılının ikinci veya üçüncü çeyreğinde Nasdaq’ta işlem görmeye başlayabilir.

Coincheck, Nasdaq’ta listelenmek için birçok süreçten geçmek zorunda. Thunder Bridge IV’ün hissedarlarının onayı, kesinleşen anlaşmada belirtilen koşulların yerine getirilmesi ve tescil beyanının SEC tarafından onaylanması gerekiyor. Tüm bu süreçler aşılırsa, Coincheck ABD’de halka açılan ikinci kripto borsası olacak.

Thunder Bridge IV ile iş birleşmesini gerçekleştirmesi halinde, Coincheck Group B.V’nin adı Coincheck Group N.V olarak değiştirilecek.

Japonya’da beş yıl boyunca üst üste en fazla uygulama indirme sayısına ulaşan ve 1,98 milyon doğrulanmış hesaba sahip olan Coincheck, Coinbase’in tahtına göz dikti. Coincheck, ABD pazarına girmesi halinde Coinbase‘ten sonra halka açılan ikinci kripto borsası olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala