bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,328.24 5.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,467.77 6.83%
bnb
BNB (BNB) $ 582.33 7.09%
solana
Solana (SOL) $ 157.63 7.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53671 1.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44091 1.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123312 7.41%

Hakkımızda

BTCHaber 2019 yılından beri blokzincir teknolojileri, kripto piyasası ve merkeziyetsiz dünyanın öne çıkan gelişmelerini okuyucularıyla buluşturuyor. Muadillerine kıyasla salt kripto piyasası değil, blokzincir teknolojileri ve bu alanı çevreleyen konu başlıklarını işleyen BTCHaber, merkeziyetsiz dünyanın canlı ve sürekli değişen gündemini yakından takip ediyor.

Blokzincir teknolojilerinin geniş kitleler tarafından benimsenmesini hızlandıracak gelişmelere öncelik veren BTCHaber bu bağlamda hem global hem de Türkiye’deki regülasyon çalışmalarını da oldukça önemsiyor. Sektörün kanaat önderleri, uzmanları ve bu alanda faaliyet gösteren şirketler ve girişimlere yer veren BTCHaber sektörü sadece fiyat perspektifiyle kısa vadeli değil, oyunun kurallarını değiştirecek güçteki merkeziyetsiz dünyayı uzun vadeli potansiyeliyle değerlendiriyor.

2024 itibarıyla YouTube’da 100 bin aboneyi geçen BTCHaber TV ise özel programları, canlı yayınları ve dolu dolu yayın akışıyla izleyicileriyle buluşuyor. Sektör ekseninde farklı ilgi alanlarına da hitap eden BTCHaber TV yayınlarıyla hem merkeziyetsiz dünyadaki gelişmeleri anbean takip ediyor hem de uzman isimlerin görüşlerine başvuruyor.

Evrensel gazetecilik ilkelerinden taviz vermeyen BTCHaber ve BTCHaber TV günün en önemli
ve öne çıkan haberlerini okuyucularına en hızlı ve en doğru şekilde aktarıyor.

İçeriklerimiz hakkında soru, görüş ve önerilerinizi yazı altında bulunan yorum kısmından İletişim sayfamızdan bizlere ulaştırabilirsiniz. BTCHaber ekibini ve yazarlarını daha yakından tanımak için ise Künye sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

BTCHaber Kullanım Sözleşmesi ve Gizlilik Politikası sayfalarına ilgili bağlantılar üzerinden ulaşabilirsiniz.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.