bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,053.16 0.83%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,151.52 0.73%
bnb
BNB (BNB) $ 611.75 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 147.12 3.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525497 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471358 0.77%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151344 1.05%

Christie’s, NFT Satışları için OpenSea ile Ortaklık Kurdu

christies nft satislari icin opensea ile ortaklik kurdu 1

Günümüzde köklü şirketlerin dahi Blockchain dönüşümüne ayak uydurmaya çalıştığı bir dönemdeyiz. 1766 yılında kurulan Christie’s de bu dönüşüme uyum sağlamaya çalışan şirketlerden. Öyle ki Christie’s, yeni NFT koleksiyon satışı için OpenSea ile ortaklık kurdu.

Bir süredir hâlihazırda NFT satışı gerçekleştiren Christie’s, bu sefer farklı bir yol izleyerek yeni NFT’lerini OpenSea aracılığıyla gerçekleştirilecek.

christies nft satislari icin opensea ile ortaklik kurdu

Christie’s ve OpenSea Güçlerini Birleştiriyor

OpenSea üzerinden gerçekleştirilecek olan satış, bu yıl Phillips müzayede evi tarafından da daha önce bir NFT satmış olan Mad Dog Jones tarafından yönetiliyor. Sanatçının “Forever” adlı animasyon parçası, Christie’nin satışı sırasında müzayedede olacak.

Satış ayrıca Blake Kathryn, Fvckrender, Victor Mosquera, Krista Kim ve Olive Allen gibi sanatçıların eserlerini de içerecek. Koleksiyonun küratörlüğünü ise Christie’s Noah Davis, küratör Ronnie Pirovino ve NFT haber sitesi nftnow.com üstleniyor.

Son olarak müzayedenin 1 Aralık – 3 Aralık arasında görülebilecek ve teklif verme 4 Aralık ile 7 Aralık arasında açık olacağını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala