bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Zilliqa, NFT Müzik Platformu TokenTraxx ile Ortaklık Kurdu

zilliqa nft muzik platformu tokentraxx ile ortaklik kurdu

Merkeziyetsiz uygulamalar (dApp) oluşturmak isteyen geliştirici ve kuruluşlar için ölçeklenebilir ve güvenli bir platform sunmaya odaklanan Zilliqa, 1,1 milyon dolarlık bir ortaklık anlaşması NFT müzik platformu TokenTraxx’a katıldı.

2022 yılına kadar karbon nötr olmayı hedefleyen platform, güçlü bir Blockchain ağı ve gerçek dünya ile Blockchain teknolojisi arasında bir köprü olmak istiyor. Bu hedefine, mevcut NFT teknolojisi ve müzik endüstrisinde kendisine yer edinerek bir adım daha yaklaşmış bulunuyor.

zilliqa nft muzik platformu tokentraxx ile ortaklik kurdu 2

Zilliqa, NFT ile Müzik Endüstrisine Giriş Yapıyor

Zilliqa’nın TokenTraxx ile ortaklığı, NFT endüstrisindeki ilk ortaklığı değil. Protokol, halihazırda NFT teknolojisine dayalı diğer çözümlere ek olarak Mintable, Unicutes ve DeMons oyun platformu gibi platformlara güç veriyor.

Müzik oluşturma sürecinin NFT’leştirilmesi ile birlikte Zilliqa, sanatçılara telif ödemeleri, hak sahipliği ve Spotify ve Apple Music gibi platformlarda bulunan diğer öğeleri almaları için daha fazla fırsat yaratmayı hedefliyor. Tüm bu işlevler, akıllı sözleşmeler ile çalıştırılırken, Blockchain teknolojisi ile korunacak.

Zilliqa’nın ağının, ağ tıkanıklığı veya aşırı yüksek gas ücretleri gibi sorunlarla karşılaşmadan saniyede binlerce işlemi gerçekleştirdiklerini de belirtmemizde fayda var.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala