bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,949.13 8.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.45 6.05%
bnb
BNB (BNB) $ 589.84 4.93%
solana
Solana (SOL) $ 147.88 8.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535085 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471728 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154015 16.97%

OKX, 22,3 milyar dolar ile en yüksek rezerv kanıtına ulaştı

OKX borsa rezerv kanit

Kripto para borsası OKX, üst üste on sekizincisini yayımladığı Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporuna göre 22,3 milyar dolar rezerv kanıtı rakamına ulaştı.

Kripto sektöründe varlık rezerv kanıtı yer edindi. FTX iflasından sonra kripto para borsaları varlık kanıtlarıyla güven tazeledi. Bu sistem, uzun süredir devam etmekte.

Kripto para borsası OKX, Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporununun üst üste on sekizincisini yayımladı. Raporda, toplam 22,3 milyar dolar ile şimdiye kadarki en yüksek rezerv kanıtına ulaşıldığı görüldü.

OKX kripto borsasi

OKX, rezerv kanıtını yayımladı

Web3 ekosisteminin geleceğine odaklanan ve kripto sektöründe dikkat çeken OKX, PoR raporuna göre kullanıcı varlıklarının rezervlerinde 22,3 milyar dolar bulunduruyor.

OKX, Aylık Rezerv Kanıtı (PoR) raporunda, en fazla işlem gören varlıkları kapsayan rezerv oranlarını sundu. Veriler, platformda en çok tercih edilen kripto para birimleri olan BTC, ETH, USDT, USDC, XRP, DOGE, SOL, OKB, APT, DOT, ELF, EOS, ETC, FIL, LINK, LTC, OKT, PEOPLE, TON, TRX, UNI ve BCH’yi kapsadı.

Önceki raporların istikrarını sürdüren OKX, son aylık PoR raporunda tüm varlıklar için yüzde 100’ün üzerinde rezerv oranının on sekizinci kez korunduğunu aktardı. Rapor, varlıkların 1:1 oranda tutulduğunu gösterdi.

OKX’in son raporuna göre ana varlıklar için mevcut rezerv oranı şu şekilde:

  • BTC: yüzde 103
  • ETH: yüzde 104
  • USDT: yüzde 104
  • USDC: yüzde 103

OKXin Ticari Faaliyetlerden Sorumlu Yöneticisi Lennix Lai, yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “OKX olarak misyonumuz, kullanıcılarımızı bu gelişen finansal ortamda içleri rahat bir şekilde hareket edebilmeleri için ihtiyaç duydukları araçlarla donatmaktır. Üst üste 18. PoR raporumuz, kripto alanında standartları yükseltme ve şeffaflık konusundaki taahhüdümüze sadık kaldığımızı göstermektedir. Kurumsal kullanım örnekleri ve kamuoyu farkındalığını artıran BTC yarılanması gibi etmenlerle kripto, küresel çapta daha geniş kitlelerce benimsenirken, sektördeki standartları yükselten ve şeffaflığı artıran PoR gibi mekanizmalar da yeni kullanıcıların tercihlerini şekillendirmede giderek daha fazla önem kazanıyor.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala