bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,568.03 1.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.64 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 585.01 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 145.38 1.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529841 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45977 1.76%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159484 5.89%

Zincir üstü veriler: Bitcoin için en iyi an!

btc

Kripto analistleri, sosyal medya üzerinden yaptıkları paylaşımlarda Bitcoin (BTC) fiyatının dip bölgede olduğunu ve fırsat sunduğunu aktardı.

Kripto para piyasası son günlerde volatilite kazandı ve bu volatilite eşliğinde sert bir düşüş gerçekleştirdi. Özellikle Bitcoin (BTC), Nisan ayı boyunca sert düşüşleriyle gündeme geldi. BTC‘deki düşüşler, ortalama yüzde 5 ila 10 seviyesinde gerçekleşti. Bu düşüşler her ne kadar düzeltme olarak gösterilse de kripto yatırımcılarında tedirginlik başladı.

Zincir üstü veriler üzerinden analiz yapan kripto analisti Mister Crypto, takipçilerine bu düşüşlerin bir fırsat olduğunun mesajını verdi.

BTC bitcoin

Veriler ile konuştu: “Buradan Bitcoin alınır”

Kripto sektörünün globalde tanınmış ismi Mister Crypto, piyasa değerinin gerçekleşen değere oranı (MVRV) ve açık faiz (OI) ağırlıklı fonlama oranları ölçümleri ile Bitcoin (BTC) analizi yaptı. Bu verilerden yola çıkan analist, mevcut durumun Bitcoin yatırımcıları için cazip bir giriş noktası olduğunu öne sürdü.

Yaklaşık 100.000 takipçisi bulunan Mister Crypto, X üzerinden yaptığı analiz ile birlikte takipçilerine “Bitcoin satın almak için en iyi an bu.” dedi.

Zincir üstü verilerden yola çıkan analist, iki popüler ölçüm eşliğinde alım bölgesinin altını çizdi. CoinGlass verilerine göre, Bitcoin’in OI ağırlıklı fonlama oranı, Bitcoin vadeli işlem pozisyonlarını tutmanın maliyetini temsil ediyor.

Zincir içi analist Checkmate, 24 Nisan’da yaptığı bir paylaşımda, “Uzun zamandır gördüğüm en sağlıklı piyasa sıfırlamalarından biri” dedi.

Diğer taraftan Crypto Banter’in sunucu Kyle Doops, 24 Nisan tarihli bir gönderisinde “Oranlar güçlü duruyor. Bitcoin kalkışa hazır.” yorumunda bulundu.

Tüm pozitif yorumlara rağmen Capriole Investments fonunun kurucusu Charles Edwards, Cointelegraph’a verdiği demeçte fonlama oranlarının iyi bir gösterge olduğunu, ancak uzun vadede kesinlik sunmadığını ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala