bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Webrazzi XYZ Etkinliği 2024 Özel

Her yıl düzenlenen Webrazzi XYZ etkinliği yine keyifli bir atmosferde gerçekleştirildi. BTCHaber ekibi olarak medya sponsoru olduğumuz Webrazzi XYZ etkinliğinin detaylarını konferansların yapıldığı Grand Wyndham Levent’ten gerçekleştirdiğimiz canlı yayında aktardık.

“İlham verici konuşmalar gerçekleştiriliyor”

Webrazzi kurucu CEO’su Arda Kutsal’ı konuk aldığımız canlı yayında Webrazzi XYZ etkinliğinde neler konuşulduğunu aktardık. X, Y ve Z adında 3 farklı salonda gerçekleştirilen konuşmalar ve panellerin oldukça keyifli geçtiğini aktaran Kutsal, katılımın yoğun olduğunu belirtti. Web3’ün sadece kripto, token ve blokzinciri değil aynı zamanda yapay zekayı da kapsadığının altını çizen Arda Kutsal, bunu yeni nesil web olarak tanımladığını söyledi.

Yeni teknolojiler ve potansiyel fırsatların burada yer alan insanlara ilham verdiğini ifade eden Kutsal, katılımcıların etkinlikten keyif aldığını gözlemlediğini aktardı.

Ben de Y Salonunda gerçekleştirilen günün son oturumuna katıldım. “Geleceğin Dijital Dünyası” başlıklı panelde Webrazzi editörü Tuğçe İçözü’nün sorularını, FirstBatch’ten Batuhan Aktaş ile birlikte cevapladık. Oldukça keyifli geçen panelde, yapay zekanın ve web3 teknolojisinin medya ve haberciliğe olan etkinlerini masaya yatırıp, ileride bizi ne gibi pazarlama stratejilerinin beklediğini tartıştık.

Webrazzi XYZ etkinliğinin mottosu: Yeni Nesil Web’e Hazır Mısınız?

Bu yıl “Yeni nesil webe hazır mısınız?” sloganıyla sunulan Webrazzi XYZ etkinliği, dijital pazarlamadan e-ticarete, yapay zekadan makine öğrenmesine, finanstan içerik üretimine kadar Web3 teknolojisinin hayatımıza etkilerini, alanında uzman isimlerle ve deneyimli bakış açılarıyla ele almaya çalıştı.

Konuşmacılar arasında 4129Grey CEO’su Alemşah Öztürk, Tiktak Pazarlama Yetkilisi Sinem Yüksel, oyuncu ve Budy Boo kurucusu Mert Fırat, Arçelik Global Markalar Pazarlama Direktörü Nilay Gözegir Eralp, Scroll Ülke Müdürü Doruk İşmen, Ussal Danışmanlık kurucusu Ussal Şahbaz, Gemius Ülke Müdürü İdil Kesten, İş Bankası Yapay Zeka Bölüm Müdürü Gökhanalp Arslan ve Google Türkiye CMO’su Serkan Girgin gibi isimler dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Emirhan Erdoğan

Emirhan Erdoğan, Ocak 1991’de Iğdır’da doğdu. İlkokuldan üniversiteye kadar eğitim hayatını Ankara’da geçirdi. Bilkent Üniversitesi Siyaset Bilimi bölümünde lisans eğitimini alırken, Radyo Bilkent’te haber spikerliği yaparak kendisine paralel bir meslek ortamı yarattı. 2014’te mezun olduğunda önündeki iki yoldan yayıncılığı seçti ve 2016’da çalışma hayatı için İstanbul’a taşındı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala