bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,949.13 8.51%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.45 6.05%
bnb
BNB (BNB) $ 589.84 4.93%
solana
Solana (SOL) $ 147.88 8.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.535085 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471728 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154015 16.97%

Garanti BBVA’nın Dijital Varlık kolundan AVAX hamlesi!

Garanti BBVA kripto hamlesi

Garanti BBVA’nın bünyesinde yer alan Garanti BBVA Dijital Varlıklar, AVAX coin için Avalanche C-Chain desteğini kullanıcılarıyla buluşturacak.

Kripto para birimleri günden güne benimsenmeye ve yeni kullanıcıları bünyesine çekmeye devam ediyor. Artan talep kurumsalları sektöre dahil etmeye ve kullanıcılara çeşitlilik sunmaya başladı. Bu kapsamda, Türkiye’de de kripto gelişimi tüm hızıyla devam ediyor. Bankacılık devi Garanti BBVA, Garanti BBVA Dijital Varlıklar aracılığıyla sektörde adından söz ettiriyor.

Bilindiği üzere Garanti BBVA Dijital Varlıklar, Garanti BBVA Kripto mobil platformuyla müşterilerine kripto cüzdan hizmeti ve alım satım deneyimi sunuyor. Platform, ilk etapta Bitcoin (BTC), Ether (ETH) ve USD Coin (USDC) varlıklarına destek sağladı.

Garanti BBVA Dijital Varlıklar, hizmetlerini çeşitlendirme ve genişletme kapsamında AVAX coin işlemleri için Avalanche C-Chain desteğini devreye sokacak.

Garanti BBVA kripto

Garanti BBVA Dijital Varlıklar Avax Coin desteğini sunacak

Garanti BBVA’nın bağlı ortaklığı olarak kurulan ve kripto sektöründe adından söz ettiren Garanti BBVA Dijital Varlıklar, müşterilerine AVAX coin için Avalanche C-Chain desteği sunacak.

Konuyla ilgili görüşlerini paylaşan Garanti BBVA Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Dijital Varlıklar Yönetim Kurulu Başkanı M. Çağrı Süzer, “Ülkemiz kripto alım satımında dünyada ilk 5 ülkeden birisi. Alım satımların önemli bir kısmının ise az sayıda varlıkta gerçekleştiğini görüyoruz. Bu varlıkların müşterilerimizin ihtiyaçlarına uygun ve basit şekilde saklanması, alınıp satılması amacıyla Garanti BBVA Dijital Varlıklar şirketimizi kurduk. Garanti BBVA Kripto uygulamamızla ilk etapta müşterilerimize BTC, ETH ve USDC için hizmet sunan platformumuz, kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılandı.” yorumunda bulundu.

Süzer, artan talep ve öneriler doğrultusunda hareket ettiklerini öne sürdü. Süzer, bu kapsamda çok yakında Avalanche C-Chain desteğiyle birlikte AVAX coin’i müşterileriyle buluşturacaklarını aktardı. Süzer, ilerleyen dönemlerde varlık çeşitliliğinin artacağını ve kripto varlık portföyünün genişletileceğinin de sinyalini verdi. Garanti BBVA Dijital Varlıklar, kripto platformunun büyümesine odaklandığının altını çizdi.

İlk etapta Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) hamlesiyle başlatılan platform, varlıkların transfer edilmesini, saklanmasını, takasını ve alım-satımını sağladı. Platform, bu varlıklara ek olarak her ay yeni varlıkların ekstra incelemeden sonra eklenmesini ve müşterilere sunulmasını amaçlıyor. Bu kapsamda platform, Türkiye’de popüler olan AVAX coin’i müşterilerine sunacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala