bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,656.86 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,074.89 1.21%
bnb
BNB (BNB) $ 574.88 0.56%
solana
Solana (SOL) $ 169.27 1.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51009 2.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468074 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150002 1.64%

Spot Bitcoin ETF’lerde bahar havası kısa sürdü

btc veri

7 Mayıs’ta spot Bitcoin ETF’lerde net para çıkışı gerçekleşirken, Grayscale’in yatırımcıları heyecanlandıran veri akışı sona erdi. Grayscale’in GBTC ürünü, geçtiğimiz gün net para çıkışına imza attı.

Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), önemli bir destek noktası olan 64.000 doları kaybetti. BTC’nin düşüşünde spot ETF verileri ve Grayscale’in hamlesi etmen oldu.

SoSoValue’den elde edilen verilere göre, 7 Mayıs tarihinde, spot Bitcoin ETF’lerde 15,64 milyon dolar net para çıkışı gerçekleşti. Verilere, Grayscale’in GBTC’si damga vurdu. İki işlem günü boyunca net para girişi gerçekleştiren GBTC, geçtiğimiz gün 29 milyon dolarlık net para çıkışına imza attı.

BTC etf spot

Spot Bitcoin ETF’lerde görünüm negatif

Kripto para piyasasında karamsar hava devam ediyor. Bitcoin’in (BTC), beklentilerin altında kalan performansı, kurumsal ilginin de azalmasını sağladı. Yatırımcılar, BTC’de düzeltmenin devam etmesinden çekiniyor.

BTC’nin düşüşünde de etkisi olan spot Bitcoin ETF’lerde, iki günlük bahar sona erdi. Verilere göre, 7 Mayıs’ta net para çıkışı gerçekleşti.

SoSoValue verilerine göre, geçtiğimiz gün spot ETF’lerde 15,64 milyon dolar net para çıkışı gerçekleşti. Verilere Grayscale’in GBTC’si damga vurdu. GBTC, iki işlem günü sonra net para çıkışına döndü. GBTC, 29 milyon dolar net para çıkışı gerçekleştirdi.

Spot bitcoin etf btc

BlackRock’ın IBIT ürünü, geçtiğimiz gün sıfır çekti. IBIT, net para girişi veya çıkışı gerçekleştirmedi. Fidelity’nin FBTC’si ise 4 milyon dolarlık net para girişine imza attı.

Invesco’nun spot ETF’i BTCO, 6 milyon dolar net para girişine imza attı. Ark Invest’in ARKB’sinde ise veri 3 milyon dolar net para girişi oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala