bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,373.98 3.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,063.54 2.05%
bnb
BNB (BNB) $ 549.56 2.84%
solana
Solana (SOL) $ 140.01 4.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502167 0.67%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453058 1.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150413 1.18%

Adidas, Coinbase ile Yaptığı Ortaklığı Duyurdu

adidas coinbase ile yaptigi ortakligi duyurdu

Kripto para ve Blockchain dünyası her gün yapılan bir başka ortaklık ile büyüyor ve gelişiyor. Son olarak ünlü spor giyim markası Adidas, Twitter üzerinden kripto para borsası Coinbase ile ortaklığını duyurdu.

Imposible is nothing” sloganına sahip olan şirket, yine kendi sloganından ilham alarak, “bu hada hiçbir şey” yorumu ile ortaklığını duyurdu.

coinbase abonelik hizmeti coinbase one testlerine basladi 2

Adidas ve Coinbase Güçlerini Birleştiriyor

Adidas kısa bir süre önce The SandBox üzerinden bir parça satın almış ve “AdiVerse” başlığı ile Twitter üzerinden paylaşmıştı. The SandBox’ın Adidas paylaşımı sonrası Meta da (Facebook) cevap verdi. Adidas’ın paylaşımına “İmkansız hiçbirşeydir, ancak bu olasılıklar her şeydir.” diye Meta, dikkatleri üzerine çekmişti.

Son olarak ise Adidas’ın Coinbase ile olan ortaklığı, Adidas’ın NFTve metaverse sektöründe bazı planlarının olabileceğini gösteriyor. Şayet Coinbase, kısa bir süre önce kendi NFT platformunu duyurmuştu. Ek olarak yukarıda da bahsettiğimiz üzere Adidas’ın NFT ve Metaverse göndermeli paylaşımları, yakın zamanda iki dev şirketin güzel projeler ortaya çıkarmasının sinyali olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala