bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Google Cloud, Polygon ağında validator olarak yer alacak

google cloud

Google Cloud, Polygon’un ağında bir validator (doğrulayıcı) olarak yer alacak.

Google ve Polygon tarafından yapılan açıklamaya göre, Google Cloud, Ethereum ölçeklendirme platformunun güvenliğini sağlamaya yardımcı olma amacıyla yüzden fazla validator’ın yer aldığı gruba dahil oldu.

Polygon, paylaştığı bir X gönderisinde bundan böyle Google’ın altyapısından faydalanacağını belirtti. Platform, ek bir koruma sağlama konusunda önemli bir adım attı.

Google Cloud önemli bir katkı sağlayacak

Validator’lar, blokları doğrulamak ve Polygon’un proof-of-stake algoritmasında işlemleri sonlandıran onayları vermekle görevlidir. Google Cloud’un, ağın yönetişiminde rol oynayacak.

Google Cloud’un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Polygon ağında validator olarak hizmet vermenin ağın güvenliğini ve merkeziyetsiz yapısını desteklemesini sağlayacağını dile getirdi.

Google Cloud bu ortaklıkla birlikte blockchain altyapısı ve web3 hizmetlerine yönelik genişleme çabalarını hızlandırmış gibi görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala