bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

BNB Chain’e göre bu 5 altcoin alanının en iyisi

bnb chain katman 2

Binance’in BNB Chain’i, katman-2 alanında öne çıkan 5 altcoin’i “en iyi” yorumuyla paylaştı. Listede Metis ve Mantle gibi kripto projelerine yer verildi.

Binance’in BNB token ile desteklenen blokzinciri BNB Chain, X platformu üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. BNB Chain, katman-2 (L2) platformlarının yaklaşık 40 milyar dolar toplam kilitli varlık (TVL) ile devrim yarattığını aktardı.

BNB Chain, inovasyon sağladığını düşündüğü katman-2 alanına yönelik 5 altcoin’i öne çıkardı. BNB Chain’e göre, bu 5 altcoin alanının “en iyileri” oldu.

BNB Chain katman 2

İşte BNB Chain’in katman-2 alanında “en iyisi” olarak gördüğü 5 altcoin


1- Metis (METIS)

BNB Chain, listenin ilk sırasına yakın zamanda Binance’in de listelediği Metis’i (METIS) ekledi. BNB Chain’e göre METIS, katman-2 alanında en iyiler arasında.

METIS BNB chain

BNB Chain, Metis projesinin sıralayıcı modeliyle öne çıktığını ve EcoNodes ile büyümeyi desteklediğini belirtti. Listede yer alan Metis, 520 milyon dolar piyasa değerine sahip durumda. METIS, son 24 saatte 29 milyon dolar işlem hacmi elde etti.


2- Aevo (AEVO)

BNB Chain’in katman-2 alanının “en iyisi” olarak gösterdiği bir proje de Aevo (AEVO) oldu. Yakın zamanda Binance’te listelenen Aevo, listeye ikinci sıradan giriş yaptı.

Aevo katman 2

BNB Chain, Aevo’nun Paradigm ve Dragonfly tarafından desteklendiğine dikkat çekti. Binance’in blokzincir ekosistemi, DeFi alanında katman-2 altyapısıyla öne çıkabileceğini düşünüyor. Aevo, token vadeli işlemlerine ve erken likiditeye odaklanıyor. AEVO, 356 milyon dolar piyasa değerine sahip durumda. AEOVO, son 24 saatte 305 milyon dolar işlem hacmi elde etti.


3- Mantle (MNT)

Kısa sürede popülerleşen katman-2 projesi Mantle, BNB Chain’in “en iyisi” listesinde yer alıyor. Mantle, henüz Binance borsasında listelenmiş değil. Bu nedenle Binance’te de listelenebileceği düşünülüyor.

Mantle katman 2

BNB Chain, Mantle’nin Bybit ile ortaklaşa projelere görünürlük ve likidite sunduğundan bahsetti. Mantle, yüksek APY oranları ve katman-2 altyapısıyla dikkat çekiyor. MANTA, 3,75 milyar dolar piyasa değerine sahip durumda. MANTA, son 24 saatte 162 milyon dolar işlem hacmi elde etti.


4- Blast

BNB Chain’in katman-2 alanında en iyiler listesinin dördüncü sırasında Blast yer aldı. Blast, BLUR ekosistemi tarafından desteklenen bir katman-2 projesi olarak biliniyor. Henüz ağın yerel token’ının piyasaya çıkmamış olması sebebiyle de airdrop avcılarının radarında yer alıyor.

Blast katman 2

BNB Chain, Blast’ın 1 Mart tarihinden bu yana günlük 200 binden fazla işlem yaptığının altını çizdi. Katman-2 destekli ağ, birçok mevduat için getiri modeli sunmasıyla da ilgi görüyor.


5- Manta Network (MANTA)

BNB Chain’in radarında yer alan ve katman-2 alanının en iyileri listesine eklediği son proje Manta Network (MANTA) oldu. Binance’te de listeli olan MANTA, son zamanlarda popülerlik kazanmıştı.

manta network katman 2

BNB Chain, Manta Network’ün çift ağ stratejisiyle gizliliğe odaklandığına değindi. Rapora göre, Manta Network Sıfır Bilgi Kanıtı ile uygulamaları entegre ederek dikkatleri üzerine çekiyor. MANTA, 776 milyon dolar piyasa değerine sahip durumda. MANTA, son 24 saate 63 milyon dolar işlem hacmi elde etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala