bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,877.85 2.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.77 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 594.22 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 136.04 5.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51689 2.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459253 3.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145467 3.42%

Telekomünikasyon devi, Chainlink ile işbirliğine gitti

chainlink yeni gelistirici platformunu baslatti

İspanyol telekomünikasyon devi Telefonica, bugün blokzincir sektörünün tanınan Web3 geliştiricilerinden Chainlink Labs ile işbirliğine gittiğini duyurdu. Telefonica, telekomünikasyon sektörünün bileşenlerini blokzincire entegre ederek güvenlik seviyesini arttırmayı hedefliyor.

Duyuruya göre Chainlink ve Telefonica ortaklığı ilk olarak SIM kart dolandırıcılığını durdurmak üzerine çalışacak. şirket, SIM swap veri tabanını Chainlink’e entegre ederek bankacılık ve diğer dolandırıcılık vakalarının önüne geçecek. Chainlink ve SIM swap veritabanının entegrasyonu, SIM kartlardaki değişikliklerin blokzincir teknolojisi ile ek bir güvenlik duvarına sahip olması anlamına geliyor. Telefonica, Chainlink blokzincirine adapte ettiği sistem ile yetkisiz değişikliklere engel olacak.

İspanya merkezli şirketin Avrupa ve Latin Amerika’da geniş bir ağı bulunuyor. Yirmi milyar euroyu aşkın piyasa değerine sahip olan Telefonica, Chainlink’e Web3 ve blokzincir güvenliği geliştirmelerini büyük kitlelere taşıma imkanı verecek.

Basına konuşan Chainlink Labs COO’su Johann Eid, işbirliğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

link grafik chainlink

Haberin ardından Chainlink’in kripto parası LINK fiyatında bir hareketlilik görülmedi. LINK, an itibarıyla 20.10 dolardan el değiştiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala