bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

Wormhole, çip devi AMD ile işbirliğine gitti

amd wormhole

Blokzincirlerin birlikte çalışmasına olanak sağlayan Wormhole, dev çip üreticisi AMD ile yeni bir işbirliğine imza attı. Wormhole, yaptığı duyuruda AMD’nin kurumsallar için ürettiği FPGA donanım hızlandırıcılarının kendi ekosistemine uyumlu hale getireceğini duyurdu. Söz konusu anlaşmanın köprü ve çoklu blokzincir uygulamalarında hız ve ölçeklenebilirliği yükseltmesi bekleniyor. 

Duyuruya göre AMD, Alveo U55C ve US250 donanım hızlandırıcılarını Wormhole için kullanılabilir hale getirecek. Çip üreticisi, blokzincir girişiminin gelişimi için donanım hızlandırma uzmanlığı hizmeti verecek. Söz konusu işbirliği,

Lider birlikte çalışabilirlik platformu Wormhole, bugün AMD ile kurumsal sınıf AMD FPGA donanım hızlandırıcılarını Wormhole ekosistemi için kullanılabilir hale getirecek bir işbirliğini duyurdu. Bu işbirliği, çok zincirli uygulamalara ve köprülere daha fazla hız ve ölçeklenebilirlik sağlayacak.

AMD ile el sıkıştıktan sonra basın açıklaması yapan Wormhole yöneticisi Rahul Maganti, şu sözlere yer verdi:

“AMD’nin desteği, Wormhole’un çoklu blokzincir iletişimini güvenli ve gecikmesiz şekilde gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaştırdı.”

Magnati, yeni anlaşmanın kullanıcı deneyiminde iyileşmeye yol açacağını belirtti. Wormhole, yakın tarihte piyasa yapıcı Jump Trading ile yolları ayırmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala