bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,915.12 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.97 1.13%
bnb
BNB (BNB) $ 601.70 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 142.28 4.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528618 0.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466369 2.34%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149221 2.99%

Avalanche Yeni Alt Ağı ile Finansal Kurumlara Odaklanıyor

avalanche yeni alt agi ile finansal kurumlara odaklaniyor

Avalanche cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Layer-1 protokolü Avalanche (AVAX) yeni alt ağıyla, finansal kurumlar için Blockchain özelleştirmesi sunuyor.

Avalanche Tarafından Finansal Kurumlara Blockchain Ağı

Layer-1 protokolü Avalanche, finansal kurumlar için bir Blockchain dağıtımı ile “Evergreen Subnets”i duyurdu. Avalanche Blockchain ağının arkasında olan Ava Labs, bir basın açıklamasında, firmaların araştırma ve geliştirme ve “üretime hazır kullanım durumları” adına kendi Evergreen alt ağlarını başlatabileceğini ifade etti.

avalanche yeni alt agi ile finansal kurumlara odaklaniyor 2

Avalanche tarafından da sunulan bir alt ağ, üyelik ve token‘ler için kendi kurallarını tanımlayan bağımsız bir Blockchain ağı olarak ifade edilebilir. Bir ya da daha fazla Blockchain ağının durumu hakkında fikir birliğine varmak adına birlikte çalışan bir grup doğrulayıcıdan (bu nokta Avalanche doğrulayıcıları) oluşuyor. Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kurumlar, bilinen ve onaylanmış bir karşı taraflara özel, izin verilen Blockchain ağlarında stratejiler sürdürürken, Avalanche’ın yerel iletişim protokolü Avalanche Warp Messaging (AWM) aracılığıyla diğer alt ağlarla iletişim kurma becerisini koruyabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala