bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,519.02 3.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,065.50 2.03%
bnb
BNB (BNB) $ 550.35 2.92%
solana
Solana (SOL) $ 140.43 4.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.503576 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454531 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150922 1.52%

Amazon, Avalanche Ortaklığını Duyurdu

amazon avalanche ortakligini duyurdu

Amazon’un popüler servislerinden birisi olan Amazon Web Services (AWS) Blockchain teknolojilerini benimsemeye devam ediyor. Amazon tarafından yapılan açıklamada, Amazon Web Services için Avalanche ile ortaklık kurulduğunu açıkladı.

Amazon’dan Avalanche Adımı

Amazon’un internet çözümü olan Amazon Web Services, işletmeler, kurumlar ve devletler için Blockchain benimsenmesinin ölçeklendirilmesi için Avalanche’ın geliştiricisi olan Ava Labs ile ortaklık kurdu.

amazon avalanche ortakligini duyurdu 2

Amazon Web Services Başkan Yardımcısı Howard Wright konu hakkında yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Geleceğe yönelik olarak bakıldığında, web3 ve Blockchain bir gerekliliktir. Hiç kimse bunun gerçekleşeceği zamanı ve tarihi söyleyemez. Bununla birlikte ana akım olacağını ve büyüme döngülerini daha önceden gördük. Bu benimsemenin hızı artıyor ve bunun bir parçası olduğumuz için heyecanlıyız.

Söz konusu ortaklık, bireylerin Avalanche üzerinde düğümleri başlatmasını ve yönetmesini kolaylaştırırken aynı zamanda geliştiriciler tarafında da Blockchain ağına daha fazla güç ve esneklik sağlanmasını hedefliyor.

Son olarak AWS kurulan bu ortaklık kapsamında, Avalanche’ın altyapısını ve merkezi olmayan uygulama (dApp) ekosistemini de destekleyeceğini açıkladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala