bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Blockchain Şirketi TRM Labs, Tornado Cash Yaptırımını Değerlendirdi

tornado cash

Adres karıştıcı Tornado Cash, kısa bir süre önce büyük bir darbe almıştı. ABD Hazine Bakanlığı tarafından kara listeye alınan Tornado Cash, berberinde gelen yaptırım haberleri ile toplu bir yasak ile karşılaşmıştı. Zor günler geçiren Tornado Cash cephesinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Blockchain şirketi TRM Labs, konuyla ilgili değerlendirme bulundu.

Blockchain Şirketi TRM Labs’ten Tornado Cash Yorumu

Blockchain analitik şirketi TRM Labs, Tornado Cash yaptırımlarının ABD düzenlemelerine uymaya çalışan kripto şirketleri için de yeni sorunlara yol açtığını belirtti.

blockchain sirketi trm labs tornado cash yaptirimini degerlendirdi

TRM Labs, Yabancı Varlıklar Kontrol Ofisi’nin ilk kez Blockchain cüzdanları yerine birçok akıllı sözleşme platformunu onayladığını belirtti. TRM Labs, konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Tornado Cash atamasını uyumluluk ve uygulama perspektifinden zorlaştıran şey, Tornado Cash’e para yatıran herhangi bir kişinin Tornado Cash akıllı sözleşmelerini diğer Ethereum adreslerine para göndermek için tetikleyebilmesi. Teorik olarak, birisi Tornado Cash’e para gönderebilir ve daha sonra bu fonları rastgele bir kişiye ait tamamen alakasız bir kripto para birimi adresine yatırılacağını belirtebilir.

TRM Labs, bu saldırılarının özel bir sorun olduğunun altını çizdi.

Ayrıca belirtmek gerekirse, politik kripto kuruluşu Coin Center, Tornado Cash hakkında akıllı sözleşmelere yaptırım uygulanamayacağını savunarak bu konuda şirkete destek oldu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala