bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,921.13 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.14 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 602.38 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 143.28 2.68%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527758 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466566 1.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149766 2.26%

Tezos, E-Spor Takımı Team Vitality ile Ortaklığını Duyurdu

tezos e spor takimi team vitality ile ortakligini duyurdu

Kripto ve Blockchain sektörü ile yakından çalışan en büyük sektörler arasında şüphesiz oyun sektörü geliyor. Son olarak Fransız oyun takımı Team Vitality, Blockchain ağı Tezos ile 3 yıllık bir ortaklık imzaladı. Yapılan 3 yıllık anlaşma, Tezos‘un Blockchain ağından yararlanarak Team Vitality’yi hayranlarına her zamankinden daha yakın hale getirmeyi amaçlıyor. 

tezos e spor takimi team vitality ile ortakligini duyurdu2

Tezos, Team Vitality ile E-Spor Alanına Giriyor

Blockchain projeleri arasında en verimli ağlardan birine sahip olan Tezos, Team Vitality ile yaptığı ortaklıkla daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Diğer taraftan Tezos ağı için bu ortaklık, Team Vitality‘nin oyuncularının formalarında sponsorluk logoları şeklinde marka görünürlüğünü de kapsıyor.

Diğer taraftan Team Vitality’nin CEO’su Nicolas Maurer, bu ortaklığın E-Spor takımı için ne anlama geleceğini şu şekilde açıkladı:

“Bu, 2022’nin tarihimizdeki en büyük yıl olacağı düşünüldüğünde, uygun görünen Vitality için gerçekten oyunun kurallarını değiştiren bir ortaklık. Hayranlarımızla aramızdaki ilişkiyi güçlendirmek için Tezos’un getirebileceği fırsatlar inanılmaz derecede heyecan verici ve Tezos’un bu yolculukta bize katılmasından büyük gurur duyuyoruz.”

Son olarak geçtiğimiz ay, oyun devi Ubisoft’un Tezos tabanlı Quartz platformunda NFT‘lerini piyasaya sürmeyi planladığını da hatırlatmakta fayda var. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala