bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,066.17 0.82%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.43 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 603.53 1.78%
solana
Solana (SOL) $ 143.66 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524503 0.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467187 1.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14967 1.90%

Ripple Güney Kore Pazarına Girmek için Hazırlık Yapıyor

Ripple Güney Kore Pazarina Girmek için Hazirlik Yapiyor

Küresel olarak kripto paralarda yaşanan yoğun ilgi, beraberinde oldukça güçlü bir rekabet yaratıyor. Bu yüzden kripto projeleri her gün yeni projelerini duyururken yeni piyasalara açılmak için de çalışmalarını yürütüyorlar. Son olarak Ripple‘ın Asya-Pasifik Politika Başkanı Rahul Advani, Ripple’ın Güney Kore pazarı ile yakından ilgilendiğini açıkladı.

Ripple Güney Kore Pazarına Açılmayı Planlıyor

Ripple her ne kadar sık sık SEC ile gündeme gelse de, proje bazında da oldukça önemli gelişmelerle adından söz ettiriyor. Bu gelişmelerden birisi de büyüme stratejisine dair atılan adımlar. Ripple, yeni ülke pazarlarına açılmak için fırsatları gözden geçiriyor.

Güney Kore pazarına girme hazırlıklarının bir parçası olarak Ripple, Mart ayında İngiltere merkezli bir danışmanlık firması olan Oxford Metrica ve Seul merkezli Blockchain tabanlı bir birleşme ve satın alma platformu olan GBC Korea ile bir teknik inceleme yayınlamak için işbirliği yaptığını açıkladı.

Son olarak Güney Kore’de dijital varlıklarda toplam 45.9 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olduğunu belirtelim. Bitcoin (BTC)(yüzde 13.6), Ethereum (ETH) (yüzde 12.4) ve XRP (yüzde 10.2) Kore borsalarında işlem gören en büyük üç varlık olarak günlük işlemlerde yaklaşık 9.4 milyar dolarlık bir paya sahip.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala