bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,952.87 1.99%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.77 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 592.78 2.71%
solana
Solana (SOL) $ 136.39 4.57%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518887 1.88%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458749 3.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146106 2.69%

Recep Tayyip Erdoğan’dan Metaverse Talimatı

recep tayyip erdogandan metaverse talimati

Metaverse ile ilgili gelişmeler her alanda gelişmeye devam ederken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan metaverse ile ilgili talimat geldi. TGRT’nin yaptığı haberine göre; AK Parti MYK toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kurmaylarına “Metaverse” ile ilgili çalıştay düzenlemeleri yönünde talimat verdi.

Erdoğan’dan Metaverse Talimatı: Çalıştay Düzenleyin

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında geçtiğimiz pazartesi günü AK Parti MYK toplantısı yapıldı. Toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın AK Parti kurmaylarına metaverse ile ilgili talimat verdiği öğrenildi. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan, metaverse ile ilgili titiz bir çalışma yapılmasını söyledi.

İddialara göre, metaverse ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konunun hassas bir konu olduğunu belirtip “İyi ve titiz bir çalışma yapın. Konuyla ilgili alanında uzman isimlerin katıldığı bir çalıştay düzenleyin” dediği öğrenildi.

recep tayyip erdogandan metaverse talimati 2

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen AK Parti MYK toplantısı sonrasında, parti sözcüsü Ömer Çelik basın toplantısı düzenledi. Düzenlenen basın toplantısında, AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, yakın zamanda bir forum düzenleneceğini ve bu forumda kripto para ve metaverse gibi konuların ele alınacağını söyledi.

Ayrıca Ömer Çelik konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın bu konularla ilgili hukuki altyapıların çalışılması konusunda talimat verdiğini de belirtmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala