bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,446.00 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,112.56 0.84%
bnb
BNB (BNB) $ 596.18 2.65%
solana
Solana (SOL) $ 137.92 3.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522503 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462166 0.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147674 0.92%

Ripple, FIFA ve Mastercard, yapay zekâ metaverse şirketine yatırım yaptı

ripple fifa ve mastercard yapay zeka metaverse sirketine yatirim yapti

Son dönemde yapay zekâ alanında faaliyet gösteren şirketlere yapılan yatırımlar artmaya devam ediyor. Yapay zekâ ve metaverse teknolojilerini birleştiren inovatif platform Futureverse, gerçekleştirdiği yatırım turunu tamamladı.

Futureverse, Kripto ve Metaverse Evrenini Değiştirmeye Hazır

Yapay zekâ ve metaverse teknolojilerini birleştiren Futureverse platformu, kripto ödeme çözüm sağlayıcısı Ripple Labs’ın katkısıyla yatırım turunda 54 milyon dolar topladı.

Bu tura liderlik yapan büyüme sermayesi fonu 10T Holdings oldu. Bloomberg haberine göre Futureverse’in kurucuları, şirketin yeni değerleme hakkında bilgi vermeyi reddettiler.

Futureverse tarafından yapılan bir açıklamada, şirketin platformunun “metaverse’i oluşturacak olan müzikler, objeler, karakterler ve animasyonları yaratmak üzere tasarlanmış güçlü bir patentli yapay zekâ içerik oluşturma araçları setine sahip olduğu” ifade edildi. Şirket, daha önce FIFA, Mastercard, Death Row Records, Snoop Dogg ve Keanu Reeves gibi çeşitli şirketler ve kişilerle iş birliği yaptığını da belirtti.

Son olarak Ripple ile olan iş birliğini daha önce duyuran şirket, bu ortaklığın, XRP token’in bir menkul kıymet olup olmadığı konusunda bir mahkeme kararının ardından değer kazandığını belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala