bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

PolyOne NFT Platformu, Erbil Kentinden Kapılarını Açıyor

polyone nft platformu erbil kentinden kapilarini aciyor3

NFT’ler üst üste parlak başarılara eriştikçe tüm dünyadan ilgi görüyor. PolyOne NFT Platformu, Erbil-Irak’tan başlangıca hazırlanarak pazara yeni bir soluk getirmeye çalışacak.

“Küresel misyona sahip ilk sanat ve eğlence NFT platformu” iddiasındaki PolyOne, başlangıç tarihi olarak 21 Mart‘ı belirlemiş.

Merkez olarak belirlediği bölgenin kültüründen faydalanarak Nevruz gününü seçen Polygon, görkemli bir başlangıç için kollarını sıvadı. Platform, NFT’lerini Erbil Kalesi‘ne yansıtmayı planlıyor.

NFT içeriğinin “müze kalitesinde” olduğunu öne süren platform, çeşitli sanatsal ortamlarda uluslararası bir yaratıcılar listesine güç veriyor.

PolyOne NFT Platformu, Erbil Kentine Işık Verecek

Erbil Kalesi’nin kerpiç duvarlarına yansıtılan PolyOne’ın uluslararası sanatçı listesinden kreasyonlar, canlı yayınlanacak. Ayrıca Erbil’in ana meydanındaki ve Hisar‘ın altındaki çarşıda bulunan ziyaretçiler bu “açık hava müzesi”ne tanık olacak.

PolyOne; “İstanbul, Paris, Dubai, New York City, San Francisco, Japonya, Almanya, Hindistan, Rusya, Yunanistan, Hollanda, Londra, Portekiz, Kanada ve daha fazlası” olmak üzere dünyanın dört bir yanından bir dizi ünlü sanatçıdan NFT‘ler içeriyor.

Stratejik ortaklar Trendland.com Braw Haus ve Parlour Gallery ile PolyOne, seçkin dijital sanat koleksiyonlarını düzenlerken halka açık mekanlara heyecan verici enstalasyonlar getiriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hasan Selçuk Turan

Hasan Selçuk 1991’de Ankara’da doğdu. İlköğretim ve lise sürecini tamamlayana kadar burada hayatına devam etti. Lise yıllarından itibaren bilim-teknoloji ve medyaya ilgi duydu. 2010’da Galatasaray Üniversitesi’nde Felsefe bölümüne başlayan Hasan Selçuk, buradaki eğitimi esnasında ilgilendiği alanlara yönelik adımlar attı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala