bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,907.12 0.93%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.36 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 602.82 1.56%
solana
Solana (SOL) $ 142.99 3.27%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523463 0.78%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466637 1.03%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14915 1.60%

Oyun Stüdyosu Square Enix, Blockchain Oyunları Yayınlamayı Planlıyor

oyun studyosu square enix blockchain oyunlari yayinlamayi planliyor

Oyun stüdyolarının Blockchain tabanlı teknolojilerle yakınlaşması devam ediyor. Dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Square Enix, Blockchain alanında çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda Blockchain tabanlı oyunlar çıkarmaya hazırlanan Square Enix cephesinden yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Şirket birden fazla Blockchain tabanlı oyun yayınlayacak.

Square Enix Cephesinden Yeni Blockchain Hamlesi

Japonya merkezli dünyanın en büyük oyun stüdyolarından birisi olan Square Enix, kısa bir süre önce 3 Şubat 2023 tarihinde gerçekleştirilen Finansal Sonuçlar Özeti raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre Square Enix, Blockchain alanında çalışmalara hız kesmeden devam edecek.

oyun studyosu square enix blockchain oyunlari yayinlamayi planliyor 2

Square Enix CEO’su ve Başkanı Yosuke Matsuda’nın açıklamalarına göre şirket bir süredir üzerinde çalıştığı Blockchain tabanlı oyunlar şirketin öncelikleri arasında yer alıyor. Yosuke Matsuda açıklamasında, Blockchain’in şirketin geleceğinde büyük ölçüde yer aldığını dile getirdi.

Bununla birlikte Square Enix, yeni Blockchain oyunlarının yanında NFT içeriklerine de sıcak bakıyor. Şirket, NFT ve Blockchain alanında öncü oyun stüdyolarından birisi oldu. Şirket kısa bir süre önce Final Fantasy NFT’leri oluşturmuş ve bunları satışa çıkarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala