bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

NFT Üreticilerine Tavsiyeler ve NFT Tercih Kriterleri

Cem Güventürk’ün sunumuyla gerçekleşen “Sanatın NFT Hali” programının yeni bölüm konuğu Necati Kocabay oldu. Necati Kocabay ile NFT dizi projesi Poz hakkında konuştu. Ayrıca NFT ile nasıl tanıştığını ve NFT serüveninin nasıl ilerlediğini anlattı.

Diziden NFT Yapmak

Cem Güventürk, Necati Kocabay’a NFT ile ne zaman tanıştığını sordu. Necati Kocabay ise şu şekilde cevap verdi:

NFT ile tanışmamız pandemiden önce oldu. Ufak ufak NFT’yi duymaya başlamıştık. Benim kökenim yazılım sektörü olduğu için biraz daha aşinayım teknolojiye. Dolayısıyla NFT beni çok heyecanlandırdı. NFT yurt dışında trend olmaya başladı ve Nurgül Yeşilçay ile bir şeyler yapmamız lazım dedik. Nurgül Yeşilçay da çok güzel bir fikir ile geldi. NFT dizi projesiydi bu fikir. İncelemeye, araştırmaya başladık ve bu işe girmeye karar verdik.

Cem Güventürk, “NFT dizi nedir, nasıl olur bize bunu anlatır mısın?” şeklinde bir soru sordu. Kocabay ise şu şekilde yanıt verdi:

Biz ilk bu işe girmeye karar verdiğimizde NFT fotoğraflar çok popülerdi. Daha sonra illüstrasyon işlerine kaymaya başladı. Benim işim film yapımcılığı yapmak Nurgül işi de oyunculuk olduğu için dedik diziden NFT yapalım ve bu şekilde başladık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala