bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 56,863.24 8.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,847.76 7.82%
bnb
BNB (BNB) $ 543.08 7.78%
solana
Solana (SOL) $ 120.09 8.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484578 3.43%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.422655 4.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.123267 11.51%

Mastercard, Blockchain Australia İle İş Birliği Yapıyor

mastercard blockchain australia ile is birligi yapiyor

Kripto para ekosisteminin gelişmesi ve büyümesi için birçok şirket iş birliği yapmaya, birlikte çalışamaya başladı. Özellikle Blokchain alanında gelişmek isteyen şirketler projelerini bu alana doğru yöneltiyor. Ödeme devi Mastercard da bu şirketler arasında yer alıyor. Mastercard, Blockchain Australia ile ortaklık kuruyor.

Mastercard, Blockchain Australia ile El Sıkıştı

Blockchain teknolojisi ile dijital ekonomiye katılan Avustralyalı işletmeleri ve iş profesyonellerini temsil eden bir endüstri kuruluşu olan Blockchain Australia, ödeme devi Mastercard ile anlaşma yaptı.

Anlaşmaya göre Mastercard, yerel dijital finans alanındaki erişimini daha da genişletmek için Blockchain Australia ile birlikte çalışacak.

mastercard blockchain australia ile is birligi yapiyor

Blockchain Australia, Avustralya’nın Blockchain ekosistemini ölçeklendirmek, güvence altına almak, uzmanlar ve diğer işletmeleri savunmak, eğitmek, yükseltmek ve onlarla bağlantı kurmak için Mastercard ile iş birliği yapacağını söyledi. Blockchain Australia konuyla ilgili şunları söyledi:

Mastercard ve Blockchain Australia’nın misyonu, işlemleri güvenli, basit, akıllı ve erişilebilir hale getirerek herkese her yerde fayda sağlayan kapsayıcı, dijital bir ekonomiyi birbirine bağlamak ve güçlendirmektir.

Ayrıca hatırlatacak olursak geçtiğimiz haziran ayında MastercardNFT ticaretini etkinleştirmek için birçok kripto şirketiyle ortaklık kurmuştu.

Kripto para piyasasıyla uzun zamandır ilgilenen Mastercard en son Orta Doğu merkezli kripto şirketi Fasset ile Endonezya’daki finansal erişimini genişletmek için anlaşma yapmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala