bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,307.50 1.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,937.08 2.72%
bnb
BNB (BNB) $ 568.28 2.66%
solana
Solana (SOL) $ 158.86 1.34%
xrp
XRP (XRP) $ 0.515385 0.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460365 1.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149533 3.78%

Bernstein’den kritik spot Bitcoin ETF yorumu!

Bitcoin btc bernstein analiz

Bernstein, negatif bir trendin başlangıcı olarak yorumlanan spot Bitcoin ETF verilerini kısa vadeli durgunluk olarak yorumladı.

Kripto para piyasasının gidişatında önemli bir etmen olan ve Bitcoin’in (BTC) fiyatını etkileyen spot Bitcoin ETF’ler, son zamanlarda negatif bir veri akışı sağlıyor. Özellikle geçen hafta, Grayscale’in tolere edilememesi nedeniyle net para çıkışı gerçekleşti.

Spot Bitcoin ETF’lerde geçen hafta BlackRock’ın üst üste üç işlem günü boyunca sıfır çekmesi ise tedirginlik yarattı. Kripto sektöründe BlackRock’ın net para girişi/çıkışı gerçekleştirmemesi gündem oldu. Tüm bunlara rağmen beklentiler bir hayli fazla.

Özellikle Bernstein, yayımladığı araştırma raporunda umut aşıladı.

Bernstein bitcoin

Bernstein raporu: Spot Bitcoin ETF verileri negatif değil

Spot Bitcoin ETF verileri, geçtiğimiz hafta kripto para birimlerinin düşüş yönlü ilerleyişinde ana etmenlerden birisi oldu. Veriler, Bitcoin (BTC) için negatif bir senaryo ortaya koysa da uzmanlardan gelen yorumlar dikkat çekiyor.

Bernstein, spot Bitcoin ETF verilerinin sektörde yorumlandığı gibi negatif veya düşüş trendi olarak yorumlanmaması gerektiğini aktardı. Bernstein, araştırma raporunda, spot ETF’lerdeki durumun kısa vadeli bir yavaşlama olduğunu ve bunun endişe verici bir eğilimin başlangıcı olmadığını aktardı.

Bernstein, spot ETF’lerin özel banka platformları, varlık danışmanları ve diğer aracılık platformuyla daha fazla entegrasyon yaşamadan önceki durgunluğunda olduğunu iletti.

Raporda, BTC‘nin fiyat açısından sınırlı bir aralıkta olduğu ve halving‘ten sonra düşüş veya yükseliş yönlü bir ivme göstermediği belirtildi.

Analistler Mahika Sapra ve Gautam Chhugani, “Bitcoin’in kabul edilebilir bir portföy tahsisi önerisi haline gelmesi ve platformların Bitcoin ETF ürünlerini satmak için uygunluk çerçevesini oluşturması için doğal bir gebelik süresi var” şeklinde yorum yaptı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Özgür Umut Demirci

24 Aralık 1997 tarihinde Artvin'de dünyaya geldi. Özgür, bir süre Bursa'da yaşadı. Bursa'da TSO Gürsu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra Antalya Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2020 yılından beri sektörün içinde yer alıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala