bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,247.21 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.52 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 558.92 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 144.34 1.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.508542 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473241 3.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155446 2.11%

Mastercard, NFT Ödeme Hizmeti İçin Yeni Anlaşmalar Yapıyor

mastercard nft odeme hizmeti icin yeni anlasmalar yapiyor

NFT sektörünün hızlı bir şekilde büyümesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da artış göstermeye başladı. Özellikle büyük kuruluşlar ve şirketler bu alana adım attıkça NFT endüstrisinin büyümesi daha da hızlandı. Geçtiğimiz günlerde NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunan Mastercard, şimdi ise NFT ödeme hizmeti için yeni ortaklarını duyurdu.

Mastercard NFT Ödeme Sistemi için Hazır

Uluslararası ödeme şirketi Mastercard, NFT ticaretini etkinleştirmek için Immutable X, Candy Digital, The Sandbox, Mintable, Spring, Nifty Gateway ve MoonPay ile ortaklık kurdu.

mastercard nft odeme hizmeti icin yeni anlasmalar yapiyor 1 1

Şirketin küresel kripto başkan yardımcısı Raj Dhamodharan konuyla ilgili şunları söyledi:

İnsanların Mastercard ile NFT satın alabilmelerini sağlayacağız. O yüzden bu şirketlerle birlikte çalışıyoruz. Dünya çapında 2,9 milyar Mastercard kullanıcısına bu özelliği getirdiğimizde NFT ekosistemi üzerinde büyük bir etkisi olabilir.

Bir süredir NFT sektörüne ilgi gösteren Mastercard, geçtiğimiz ocak ayında NFT satışları için Coinbase ile ortaklık kurmuştu. Bu ortaklıkla Mastercard NFT satın almanın internetten bir t-shirt satın almak kadar basit olması gerektiğini aktarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala