bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

LayerZero CEO’su Hack İddialarına Yanıt Verdi

layerzero ceosu hack iddialarina yanit verdi

Zincirler arası bir uygulama platformu olan LayerZero’nun hacklendiği iddia edilmişti. LayerZero CEO’su konu hakkında açıklama yaptı.

LayerZero CEO’sundan Hack Açıklaması

LayerZero CEO’su, LayerZero’nun hacklendiği iddiaları hakkında açıklama yaptı. LayerZero CEO’su Bryan Pellegrino, Stargate körüsüyle bağlantılı olarak iki kritik güvenilir üçüncü taraf güvenlik açığının olduğu iddialarını reddetti.

layerzero ceosu hack iddialarina yanit verdi 2

Konu hakkında açıklama yapan Bryan Pellegrino, “Söz konusu iddiaların doğruluğunun olmadığını söyleyebilirim. Bu, gerçeklere dayalı olarak yüzde 100 yanlış ve sizden projede çalışmış herhangi bir denetçiyle konuşmanızı tavsiye ediyorum.” dedi.

LayerZero’nun rakibi olan yine zincirler arası protokol Nomad’ın kurucusu ve CTO’su olan James Prestwich gün içinde LayerZero’nun hacklendiği yönünde iddialarda bulunmuştu. Prestwich, iki güvenlik açığının şu anda iki taraflı bir multisig üzerinde olan LayerZero aktarıcıdan dolayı yaşandığını belirtmişti. Son olarak Prestwich, “LayerZero geliştiricilerinin söz konusu güvenlik açıklarından haberdar olduğunu ve bu güvenlik açıklarını duyurmak yerine konuyu başka bir şekilde ele almayı seçtiğini belirttiğini” dile getirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala