bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Kripto Para Dünyasında Bu Hafta Neler Yaşandı? (3-10 Temmuz)

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuz

Kripto para piyasası zor dönemden geçerken, kripto para sektörü her geçen gün daha fazla gelişmeye devam ederken her hafta kripto para sektörü ile ilgili birçok yeni gelişme yaşanıyor.

Citibank: UST’nin Çöküşü USDT’den Çıkışları Tetikledi

Citibank, kısa süre bir kripto para raporu yayımladı. Yayımlanan raporda, kripto para birimlerinin şimdilerde zirveden çok uzakta olduğu ve terraUSD‘nin (UST) çöküşünden sonra stablecoin’lerle ilgili endişelerin artmasıyla birlikte en büyük stablecoin olan Tether’den (USDT) de çıkışların arttığı vurgulandı.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuze

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Shiba Inu Ödemeleri, BitPay ile 179 Ülkede Etkinleştirildi

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) ile ilgili olarak yeni gelişmeler meydana geliyor. Genellikle yakım haberi ile sık sık gündeme gelen Shiba Inu bu kez ödeme yöntemi olarak kullanılması ile gündemde yer alıyor.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuz1

Bilindiği üzere BitPay resmi olarak Shiba Inu’yu (SHIB) geçtiğimiz yıl aralık ayında desteklemeye başlamıştı. Bu destekle beraber meme kripto para birimi ödeme yöntemi olarak benimsenmesi de artış göstermeye başladı.

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

PayPal, Bitcoin ve Ethereum Desteği Sunmaya Başladı

Online ödeme platformu Paypal, kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği özelliği duyurdu. PayPal kullanıcıları artık dış adreslere göndermek için Bitcoin ve Ethereum’larını kişisel PayPal cüzdanlarına çekebilecek.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuzdfs

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Twitter, Elon Musk’ın İstediği Verileri Vermeyi Kabul Etti

Kurduğu TeslaSpaceX ve PayPal gibi şirketlerin yanı sıra kripto sektöründe de oldukça büyük bir üne kavuşan Elon Musk, yakın zamanda Twitter’ı satın alma haberleri ile bilinirliği iyice artmış durumda. Hisse değerinin üzerinden bir fiyat ödeyerek Twitter’ı satın alan Musk, yakın zamanda yönetim kurulundan da onay almıştı. Son olarak Twitter, Musk’ın istediği yeni verileri de vermeyi kabul etti.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuzasd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Spencer Dinwiddie’nin Blockchain Platformuna, Milyon Dolarlık Yatırım

Son dönemde birçok kripto para şirket finansman turlarından oldukça önemli gelirler elde ediyor. Bu kez NBA yıldızı Spencer Dinwiddie’nin kurucu ortağı olduğu sosyal Blockchain platformu Calaxy, 26 milyon dolar topladığını duyurdu.

kripto para dunyasinda bu hafta neler yasandi 3 10 temmuzddf

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala