bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,876.11 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.60 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 559.56 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 1.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514364 3.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.493109 7.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153653 1.03%

PayPal, Bitcoin ve Ethereum Desteği Sunmaya Başladı

paypal bitcoin ve ethereum destegi sunmaya basladi

Online ödeme platformu Paypal, kullanıcılarının uzun bir süredir beklediği özelliği duyurdu. PayPal kullanıcıları artık dış adreslere göndermek için Bitcoin ve Ethereum’larını kişisel PayPal cüzdanlarına çekebilecek.

PayPal Yerel Kripto Para Transferlerine İzin Veriyor

PayPal tarafından yapılan son açıklamada, kullanıcıların belirli kripto para birimlerini diğer PayPal kullanıcılarına, borsalara ve harici cüzdanlara aktarımına izin verildiği belirtildi. Şirketin bu açıklaması kripto topluluklarını memnun etti. Şirketin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre New York Finansal Hizmetler Departmanı tarafından PayPal’a sanal para birimleriyle çalışan işletmeler “BitLicense” alındığını belirtti. PayPal açıklamasında ayrıca koşullu BitLicense’i tam bir BitLicense’e dönüştüren ilk şirket olduğunu belirtti.

paypal bitcoin ve ethereum destegi sunmaya basladi 2

Ülkemizde uzun bir süredir kapalı olan PayPal, 2020 yılının sonlarında müşterileri için Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) alımı, elinde tutumu ve satımı konusunda destek vermeye başlamıştı. Son dönemde platforma yeni kullanıcı kazandırmaktan ziyade mevcut kullanıcıların uygulamayı daha sık kullanması için yeni işlemler eklemesine yönelen PayPal, kripto para birimlerini yakından takip ettiğini açıklamıştı. PayPal’ın Blockchain, Kripto ve Dijital Para Birimleri alanlarında kıdemli başkan yardımcısı ve genel müdürü olan Jose Fernandez da Ponte son açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

PayPal olarak kendi stablecoinimizi piyasaya sürmeyi araştırıyoruz. Şimdilik belirli bir karar verilememesine rağmen, kullanıcılarımızın merkeziyetsiz finans için kapsamlı bir terim olan web3, NFT ve diğer Blockchain yenilikleriyle ilgilendiğini söyleyebilirim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala