bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,726.81 2.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,059.33 2.71%
bnb
BNB (BNB) $ 534.16 4.96%
solana
Solana (SOL) $ 131.53 6.42%
xrp
XRP (XRP) $ 0.493523 0.34%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450727 2.78%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152626 0.87%

Twitter, Elon Musk’ın İstediği Verileri Vermeyi Kabul Etti

Twitter Elon Muskin İstediği Verileri Vermeyi Kabul Etti

Kurduğu Tesla, SpaceX ve PayPal gibi şirketlerin yanı sıra kripto sektöründe de oldukça büyük bir üne kavuşan Elon Musk, yakın zamanda Twitter’ı satın alma haberleri ile bilinirliği iyice artmış durumda. Hisse değerinin üzerinden bir fiyat ödeyerek Twitter’ı satın alan Musk, yakın zamanda yönetim kurulundan da onay almıştı. Son olarak Twitter, Musk’ın istediği yeni verileri de vermeyi kabul etti.

Twitter, Elon Musk'ın İstediği Verileri Vermeyi Kabul Etti

Elon Musk, Twitter’dan Daha Çok Veri İstedi, Twitter Verdi

 Insider tarafından paylaşılan bilgilere göre, Elon Musk’ın avukatları, geçtiğimiz hafta Twitter’ın verdiği verilerin yetersiz olduğunu iddia eden başka bir mektup gönderdi. Twitter tarafında konuya aşina bir kişiye göre ise Twitter, bu hafta Musk’a gerçek zamanlı API verileri de dahil olmak üzere daha fazla bilgi vermeyi kabul etti.

Bazı kullanıcılar bu yeni verileri Musk‘ın yeni bilgilerle değiştiğini savunarak yakında anlaşma fiyatını yeniden müzakere etmeye çalışabileceğinin bir işareti olarak görüyor.

Son olarak Elon Musk’ın Twitter’ı satın almak için 44 milyar dolar teklif ettiğini ve satın alımın tamamlanması sonrası hissedarların hisse başına 15.44 dolar kâr elde edeceğini hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala