bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,397.79 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,263.54 2.54%
bnb
BNB (BNB) $ 615.17 0.77%
solana
Solana (SOL) $ 157.69 1.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545625 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.496277 3.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161435 1.53%

Shiba Inu Ödemeleri, BitPay ile 179 Ülkede Etkinleştirildi

shiba inu odemeleri artik bitpay

Popüler meme kripto para birimi Shiba Inu (SHIB) ile ilgili olarak yeni gelişmeler meydana geliyor. Genellikle yakım haberi ile sık sık gündeme gelen Shiba Inu bu kez ödeme yöntemi olarak kullanılması ile gündemde yer alıyor.

Shiba Inu Ödemeleri BitPay Entegrasyonu ile 179 Ülkede!

Bilindiği üzere BitPay resmi olarak Shiba Inu’yu (SHIB) geçtiğimiz yıl aralık ayında desteklemeye başlamıştı. Bu destekle beraber meme kripto para birimi ödeme yöntemi olarak benimsenmesi de artış göstermeye başladı.

shiba inu odemeleri bitpay ile 179 ulkede etkinlestirildigs

Edge artık BitPay‘i desteklediğinden, Shiba Inu ödemeleri artık 179 ülkede daha fazla kullanıcı tarafından kullanılabilir durumda. Edge’i detaylandırmak gerekirse, müşterilerin 130’dan fazla dijital varlık satın alabilecekleri, satabilecekleri, takas edebilecekleri ve harcayabilecekleri, saklama gerektirmeyen bir cüzdan olarak karşımıza çıkıyor.

BitPay CEO’su Stephen Pair konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Edge’nin desteğiyle birlikte, hem müşteriler hem de kripto ödemelerinin avantajlarından yararlanmak isteyen yatırımcılar için çevrimiçi ve mağazada ödeme kalitesini artırabiliyoruz.

Shiba Inu’nun ödeme olarak kabulü her geçen gün daha fazla artıyor. Geçtiğimiz günlerde Brezilya futbol kulübü Sao Paulo FC Bitso ve Bitpay üzerinden bilet ödemesi olarak Shiba Inu ve kripto para birimlerini kabul ettiğini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala