bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,968.41 3.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,103.54 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 561.11 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 145.12 6.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500915 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467052 3.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153086 2.37%

Spencer Dinwiddie’nin Blockchain Platformuna, Milyon Dolarlık Yatırım

spencer dinwiddienin blockchain platformuna milyon dolarlik yatirim

Son dönemde birçok kripto para şirket finansman turlarından oldukça önemli gelirler elde ediyor. Bu kez NBA yıldızı Spencer Dinwiddie’nin kurucu ortağı olduğu sosyal Blockchain platformu Calaxy, 26 milyon dolar topladığını duyurdu.

Calaxy, 26 Milyon Dolarlık Yatırım Yapıldı

NBA yıldızı Spencer Dinwiddie‘nin kurucu ortağı olduğu sosyal Blockchain girişimi Calaxy, operasyonlarını genişletmek için 26 milyon dolar topladı.

Finansman turu, HBAR Vakfı ve Animoca Brands tarafından yönetildi ve Polygon da katıldı.

spencer dinwiddienin blockchain platformuna milyon dolarlik yatirim

Platform, kullanıcıların Calaxy‘nin yerel tokeni CLXY ile satın alınabilen video mesajları, çevrimiçi sınıflar, görüntülü aramalar ve hayran kulübü abonelikleri ve yüksek profilli içerik oluşturucularla bağlantı kurmasına olanak tanır.

Dinwiddie ile birlikte şirketin kurucu ortağı olan Solo Ceesay, Calaxy’i gelişmekte olan bir Web 2.5 ürünü olarak gördüğünü ve ana akım kullanıcılarının Blockchain hizmetleriyle etkileşime girmesini sağladığını belirtti.

Ceesay konuyla ilgili CoinDesk’e şu şekilde konuştu:

Araba kullanmak için herkesin mühendis olması gerekseydi, araba kullanan çok az insan olurdu. Aslında bu da böyle bir şey. Sosyal token teknolojisini kullanıma sunduk. Ancak daha sonra para kazanmaya odaklanan onaylanmış Web 2 sosyal platformlarının yardımcı programını da aldık.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala