bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,190.93 0.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,295.74 1.41%
bnb
BNB (BNB) $ 600.97 1.17%
solana
Solana (SOL) $ 139.55 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51404 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464224 0.04%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148303 0.94%

Kripto odaklı yatırım firması, yapay zeka alanındaki girişimlere destek oluyor

kripto odakli yatirim firmasi yapay zeka alanindaki girisimlere destek oluyor

Son dönemde özellikle Bitcoin madencilik şirketlerinin operasyonlarına yapay zekâ çözümleri de eklediğini sizlere aktarmıştık. Bu noktada kripto odaklı bir yatırım firması da, yapay zekalı müşteri destek girişimlerine yatırım yapılması hususunda öncülük ediyor.

North Island Ventures, AwesomeQA’nın Yatırım Turuna Öncülük Edecek

Kripto para birimlerine yönelik yatırım şirketi olan North Island Ventures, yapay zekâ alanında faaliyet gösteren girişimlere de destek olmaya devam ediyor. North Island Ventures cephesinden yapılan açıklamaya göre, AwesomeQA isimli bir start-up’a öncülük ettiği 2,8 milyon dolarlık bir yatırım turu başarıyla tamamlandı.

Yapılan açıklamaya göre AwesomeQA, Discord ve Telegram kanallarındaki kullanıcı sorularını yanıtlayabilen yapay zekâ tabanlı bir platform olarak faaliyet gösteriyor. North Island Ventures’in yanında Coinbase Ventures ve Uniswap Labs Ventures gibi kripto para birimleri sektöründe faaliyet gösteren diğer fonlar da bu yatırım turuna katıldı.

Son olarak AwesomeQA’nın otomatik müşteri hizmetleri çözümü, yeni yatırımlarını ekibini genişletmek ve AI tabanlı eğitim modellerini ilerletmek için kullanmayı planlıyor. Şirket ayrıca AAVE, Dune ve Scroll gibi 60’tan fazla web3 firmasına müşteri hizmetleri sunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala