bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,884.85 2.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,949.96 0.55%
bnb
BNB (BNB) $ 591.49 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 147.54 2.15%
xrp
XRP (XRP) $ 0.504616 0.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434672 0.98%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148569 4.65%

Eski Uniswap ve dYdX lideri, Eclipse’e katıldı

eski uniswap ve dydx lideri eclipsee katildi

Blockchain dünyasında yeni işe alımlar devam ediyor. Daha önce Uniswap ve dYdX firmalarında liderlik rolüyle görev yapan Vijay Chetty’nin yeni çalışma yer belli oldu.

Eski Uniswap ve dYdX Lideri Vijay Chetty, Rollup Sağlayıcısı Eclipse’e Katılıyor

Eski Uniswap ve dYdX lideri, rollup sağlayıcısı Eclipse firmasına katıldı. Vijay Chetty, internetin üçüncü evresi olarak bilinen Web3 alanında rollup hizmeti sağlayan Eclipse şirketine Baş Operasyon Sorumlusu olarak dahil oldu.

Chetty, merkeziyetsiz borsalar olan Uniswap ve dYdX’in iş geliştirme ekiplerinin eski lideri olarak görev yaptı. Yeni göreviyle Chetty, Eclipse’i büyütmeye ve kripto endüstrisinde rollup teknolojisinin yaygınlaşmasını hızlandırmaya yardımcı olacak.

Eclipse’teki ilk ayında Chetty, Eclipse rollup’ların tek tıklamayla dağıtımı için kendine hizmet veren bir desteği başlatmayı planladığını dile getirdi. 6 aylık bir süreç içerisinde, Eclipse, merkeziyetsizleştirme sürecini ilerletmeyi ve daha çok blok zinciri sanal makinesine destek sağlamayı hedefliyor. Son olarak, Chetty, Eclipse’i tamamen açık kaynaklı yapmayı ve bir ekosistem fonu oluşturup bu fona ölçek getirmeyi hedefliyor. Konu hakkında açıklama yapan Eclipse CEO’su Neel Somani şu ifadeleri kullandı:

Vijay’ın Eclipse ekibine katılmasından büyük memnuniyet duyuyoruz. Vijay’ın dYdX ve Uniswap ile olan geçmişindeki başarılı liderlik deneyimi göz önüne alındığında, Eclipse’in karşılaştığı zorlukların üstesinden gelmekte olduğumuzu görüyoruz. Bu, Eclipse’in DeFi teklifinin, ekosistemlerarası altyapımız tarafından desteklenen genişleyen kullanım durumlarına ek olarak genişlediğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala