bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 67,559.10 4.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,252.50 2.78%
bnb
BNB (BNB) $ 578.35 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 181.61 5.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.590595 4.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.414459 4.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.130271 4.15%

Altcoin rallisi yaklaşıyor mu? Analistler hangi verileri takip ediyor?

Bitcoin ve Altcoin

Bitcoin’in orta vadede yaşadığı yükselişe rağmen altcoinler pek hareket etmemişti. Günümüzde ise lider kripto parada yatay bir seyir hakim. Bu durum, yatırımcıları bir sonraki hamlenin altlarda geleceğine dair heyecanlandırıyor. Kripto para fenomenleri ve analistler konu hakkında ne düşünüyor? Altcoin rallisinin başlangıcı ne zaman olacak? Bu haberde, çeşitli görüş ve göstergelere göz atacağız.

Bu veriye dikkat!

66 bin takipçili kripto para analisti Mikybull, X hesabından yaptığı paylaşımda rallinin kapıda olduğunu yazdı.

Altcoinlerin piyasa değerini inceleyen analist, 2016 ve 2020 yıllarında yaşanan durgunluk sonrası BTC harici kripto paralarda büyük yükselişlerin görüldüğünü hatırlattı:

“Altcoin piyasa değeri şu anda şüphe aşamasında ve bunu tarihsel olarak patlayıcı bir yükseliş takip ediyor. Tarihsel olarak, belirgin konsolidasyon büyük kazanımlar getirdi.”

Piyasa değerinden ilerleyen bir başka isim olan Rekt Capital da aynı fikirde. Rekt, toplam piyasanın 250 milyar dolar desteğinde tutunmasının ardından bir sonraki hedef olarak 425 milyar doları işaret etti. Bu durum gerçekleşirse altların değeri önemli ölçüde artabilir.

Altcoin ralli endeksi ne durumda?

Blockchain Center’a göre BTC harici en büyük 50 tokenin yüzde 75’nin son üç ay içinde Bitcoin’den daha iyi performans göstermesi, altcoin rallisinin başladığı anlamına geliyor.

altcoin sezonu

An itibarıyla 41 puanda bulunan endeks, rallinin henüz başlamadığını ortaya koydu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Buğra Çimen

Buğra Çimen, 5 Ocak 2000 tarihinde İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatını İstanbul’da devam ettiren Buğra, Başakşehir Doğa Anadolu Lisesi’nden mezun olmasının ardından lisans eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nin İktisat bölümünde sürdürüyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
Bağlantıyı kopyala