bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,973.87 2.42%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.60 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 591.91 3.34%
solana
Solana (SOL) $ 135.15 6.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51764 1.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456617 3.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145541 3.49%

IRS Blockchain Girişimlerinden Daha Fazla Veri İstiyor

IRS

ABD’nin İç Gelir Servisi (IRS) tarafından yayınlanan bir rapor, ABD vergi dairesinin zincirler arası Blockchain işlemlerini izleme kapasitesini artırmak istediğini gösteriyor.

IRS raporuna göre ajans, cezai soruşturma planlarının bir parçası olarak bu süreçler hakkında daha fazla bilgi istiyor.

Blockchain ve kripto paraları da dahil eden raporun detaylarında şu ifadelere yer alıyor:

“Bugün piyasada birden fazla kripto para takip platformu mevcut, ancak Blockchain teknolojisinin çalışma şekline bağlı olarak, her birinin sağladığı istihbarat ve kapsamın önemli bir kısmı her sağlayıcıya özel durumda. CCU, zincirler arası analiz izleme yetenekleri ve Blockchain ağları arasında çeşitli kripto para birimlerini görselleştirmeye yönelik benzersiz yöntemler nedeniyle bu özel platformu talep ediyor.”

irs girisimlerin verilerini incelemek istiyor

IRS Girişimleri İncelemek İstiyor

Rapor, ABD merkezli bir şirket olan TRM Labs Inc.‘e vermek istediği bir sözleşmeye atıfta bulunuyor. TRM, bu yaz Bessemer Venture Partners tarafından yönetilen 14 milyon dolarlık A Serisi fon almıştı. Şirketin destekçileri arasında öde gelen ödeme şirketlerinden PayPal Ventures yer alıyor.

Ek olarak Pazartesi günü, kripto para borsası Coinbase‘in, kendi analitik yazılımının kullanımı için ABD İç Güvenlik Bakanlığı ile bir anlaşma yaptığını hatırlatalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala