bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,634.05 0.88%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.16 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 598.39 2.40%
solana
Solana (SOL) $ 142.10 3.71%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521198 1.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46427 1.70%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147851 2.48%

Harmony, Horizon Bridge Kurtarma Planını Güncelledi

Harmony Horizon Bridge Kurtarma Planini Guncelledi

Yakın zamanda oldukça büyük bir saldırı ile Harmony ağının Horizon Bridge‘ine saldırı yapılmış ve 100 milyon dolarlık zarara yol açmıştı. Bu konuda aktif olarak çalışmalarını sürdüren ağ, son olarak kurtarma planında bir takım güncellemeler yaptı. Bu güncellemler arasında topluluğa sunulan bir takım öneriler de yer alıyor.

Harmony Horizon Bridge Kurtarma Planini Guncelledi

Harmony, Horizon Bridge Kurtarma Planını Güncelliyor

Harmony protokol ekibi, Haziran ayında 100 milyon dolarlık Horizon Bridge saldırısının ardından Harmony’nin blok zincirini yeni token’lar basmadan korumayı amaçlayan varlık kurtarma teklifiyle ilgili olarak topluluğu ve ortakları için bir güncelleme duyurdu.

Harmony, çalınan fonları iade etmek için 1 milyon dolarlık bir ödül teklif etti. Harmony’nin çekirdek ekibi daha sonra hack kurbanlarına tazminat ödeme planının bir parçası olarak milyarlarca yeni Harmony ONE token’ı basmak için bir hard fork önerisinde bulundu. Ancak ekip, fonların büyüme ve ekosistem planları için olduğunu söyleyerek vakıf hazinesini harcamaya karşı çıktı.

Son olarak yapılan güncellemede şu detaylara yer verildi:

“Daha fazla ONE token basmamayı veya tokenomiklerimizi protokolün hard fork’u ile değiştirmemeyi öneriyoruz. Bunun yerine, hazinemizi hem toparlanmaya hem de gelişmeye yönlendirmeyi öneriyoruz”

Bu öneri üzerine ekip, vakıf varlıklarını korumak için planı yeniden değiştirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala