bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,820.83 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.98 1.24%
bnb
BNB (BNB) $ 589.19 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 138.45 2.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51582 1.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458045 1.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146052 1.49%

Haftanın Öne Çıkan NFT Haberleri (16-23 Temmuz)

haftanin one cikan nft haberleri 16 23 temmuzad

Kripto para piyasası gelişme kaydetmeye devam ederken NFT sektörü hemen hemen her gün büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe hangi gelişmeler yaşanmış birlikte inceleyelim.

LG, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

NFT ve metaverse özellikle büyük şirketlerin gözdesi olmuş durumda. Dev şirketler bu konuda çalışmalar yapmaya ve ürünlerine NFT ve metaverse’ü entegre etmeye başladı. Bu kez Güney Koreli teknoloji şirketi LG‘den NFT ve metaverse hamlesi geldi.

ve

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Minecraft Geliştiricisi Mojang’tan NFT Kararı

Yazılım devi Microsoft’un sahibi olduğu Minecraft oyunun geliştiricisi olan Mojang Studios tarafından yapılan son açıklamada, NFT entegrasyonuna dair yeni kurallar duyuruldu. Stüdyo tarafından yapılan açıklamada, NFT ve Blockchain teknolojisinin diğer kullanımlarının Minecraft’ta “genellikle desteleyeceğimiz veya izin verdiğimiz bir şey olmadığını” belirtti.

mojang hayatini kaybeden technoblade i yukleme 15058887 6793 amp

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Square Enix Final Fantasy NFT Koleksiyonunu Başlattı

Oyun stüdyosu Square Enix, Final Fantasy serisi için bir NFT projesini başlatıyor. NFT altyapısı firması Enjin ile ortaklık kuran Square Enix, Enjin’in Efinity Blockchain ağında Final Fantasy VII oyununun 25. yılı sebebiyle yeni bir koleksiyonu satışa sunmaya hazırlanıyor. Tüketiciler, bir figürün NFT versiyonunu kullanabilmek için bir kodla birlikte yeni gelen bir hatıra aksiyon figürü satın alabilecek.

haftanin one cikan nft haberleri 16 23 temmuzd

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

OpenSea’den Magic Eden’a Rakip: Launchpad Duyuruldu

NFT sektörünün en önemli isimlerinden biri olan OpenSea, her ne kadar 2021’in sonu ve 2022’nin başındaki ivmesine sahip olmasa da büyümesini sürdürüyor. NFT pazar yerlerindeki artış ve doğru orantılı olarak rekabeti de artırdı. Bu rekabette geriye düşmek istemeyen projeler ise yeni ürünlerini piyasaya sürüyorlar. Son olarak OpenSea de  Solana launchpad NFT özelliğini duyurdu.

haftanin one cikan nft haberleri 16 23 temmuzff

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

LinkedIn Kurucusundan OpenAI Destekli NFT Projesi

Blockchain, yapay zeka, NFT ve sanat. Hepsinin tek bir projede birleştirme düşüncesi artık çok da uzakta değil. Öyle ki iş odaklı sosyal platform LinkedIn’in kurucu ortağı Reid Hoffman, OpenAI destekli DALL-E 2 yapay zeka yazılımını kullanarak oluşturduğu görüntülerle oluşturulan bir Solana tabanlı NFT projesi duyurdu.

linkedin cv ekleme nasil yapilir 2022 m

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala