bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,464.88 2.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,549.18 1.81%
bnb
BNB (BNB) $ 580.60 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 185.76 1.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628192 2.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648987 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.219697 20.02%

LG, NFT Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

lg nft odakli ticari marka basvurusu yapti

NFT ve metaverse özellikle büyük şirketlerin gözdesi olmuş durumda. Dev şirketler bu konuda çalışmalar yapmaya ve ürünlerine NFT ve metaverse’ü entegre etmeye başladı. Bu kez Güney Koreli teknoloji şirketi LG‘den NFT ve metaverse hamlesi geldi.

Dev Teknoloji Şirketi LG’den NFT Hamlesi

Elektronik devi LG, LG ART LAB için metaverse ve NFT odaklı ticari marka başvurusunda bulundu. Lisanslı ticari marka avukatı Michael Kondoudis Twitter hesabı üzerinden LG’nin yeni TV yazılımında NFT desteği sunmayı amaçlayan LG ART LAB için 14 Temmuz’da ticari marka başvurusunda bulunduğunu bildirdi.

14 Temmuz’da yapılan NFT başvurusu, LG’nin NFT yayınlama ve alım satımı için TV yazılımına, NFT ve kripto işlemlerinde varlık yönetimi sunmayı planladığını gösteriyor.

Amerika Birleşik Devletleri Patent ve Ticari Marka Ofisi‘ne (USPTO) yapılan başvuruya göre LG, metaverse’te elektronik para alışverişi için e-cüzdan ödeme hizmetleri ve yazılım sağlamayı da planlıyor.

Genel olarak, farklı sektörlerden küresel markalar, ticari marka başvuruları ile NFT ve metaverse’e girmeyi amaçlıyor. ABD’de, 1 Ocak ile 31 Mayıs 2022 arasında NFT ile ilgili ticari markaların sayısı 4.000’i aştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala