bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,314.84 0.94%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,563.65 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 609.94 3.69%
solana
Solana (SOL) $ 187.37 1.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.620047 1.29%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.647295 0.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214458 8.48%

Square Enix Final Fantasy NFT Koleksiyonunu Başlattı

square enix final fantasy nft koleksiyonunu baslatti

Video oyun şirketi Square Enix, geçtiğimiz aylarda NFT endüstrisine girmeyi planladığını açıklamıştı. Başarılı oyun stüdyosu Square Enix, sevilen oyun serisi Final Fantasy serisiyle ilgili bir NFT koleksiyonu başlatıyor.

Final Fantasy VII Oyununun NFT Koleksiyonu Satışa Sunulacak

Oyun stüdyosu Square Enix, Final Fantasy serisi için bir NFT projesini başlatıyor. NFT altyapısı firması Enjin ile ortaklık kuran Square Enix, Enjin’in Efinity Blockchain ağında Final Fantasy VII oyununun 25. yılı sebebiyle yeni bir koleksiyonu satışa sunmaya hazırlanıyor. Tüketiciler, bir figürün NFT versiyonunu kullanabilmek için bir kodla birlikte yeni gelen bir hatıra aksiyon figürü satın alabilecekler.

square enix final fantasy nft koleksiyonunu baslatti 2

NFT’lerin oyunlara dahil edilmesi pek çok oyun stüdyosunun tartıştığı konu. Minecraft oyununun geliştiricisi Mojang, NFT konusunda kısıtlamalara gideceklerini ve NFT’lere izin vermeyeceklerini açıklamıştı. STALKER oyun serisinin arkasındaki Ukrayna merkezli oyun stüdyosu GSC Game World ise oyunlarına NFT’leri dahil etme fikrine sıcak baksa da topluluktan gelen tepkilerin ardından bu kararında geri adım atmıştı. Son olarak Square Enix Başkanı Yosuke Matsuda, daha önce Square Enix’in 2022 yılı içinde Blockchain yeniliklerine daha fazla kaynak ayıracağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala