bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,319.23 0.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,144.44 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 611.11 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 143.70 1.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527372 0.03%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473057 0.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150892 0.19%

Minecraft Geliştiricisi Mojang’tan NFT Kararı

minecraft gelistiricisinden mojangtan nft karari

Yazılım devi Microsoft’un sahibi olduğu Minecraft oyunun geliştiricisi olan Mojang Studios tarafından yapılan son açıklamada, NFT entegrasyonuna dair yeni kurallar duyuruldu. Stüdyo tarafından yapılan açıklamada, NFT ve Blockchain teknolojisinin diğer kullanımlarının Minecraft’ta “genellikle desteleyeceğimiz veya izin verdiğimiz bir şey olmadığını” belirtti.

Minecraft Geliştiricisi Mojang'tan NFT Kararı

Minecraft Geliştiricisi Mojang, NFT’lerin Kullanımını Kısıtlayacak

Minecraft geliştiricisi Mojang Studios yaptığı son açıklamada, NFT’lerin entegrasyonlarının kısıtlanacağını belirtti. Mojang yeni açıklamasını resmi Minecraft internet sitesinde yayınlanan bir blog gönderisinde yayımladı. Yayımlanan blog gönderisinin ardından oyuna yeni bir güncelleme geldi. Mojang, kullanımlarının Minecraft’ta eşit olmayan bir erişim kültürü yaratacağı sebebiyle NFT’lere karşı olduklarını söyledi. Mojang açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Minecraft Kullanım Yönergelerimizde, bir sunucu sahibinin erişim için nasıl ücret alabileceğini ve tüm oyuncuların aynı işlevselliğe erişmesi gerektiğini özetliyoruz. Minecraft’ın herkesin aynı içeriğe erişebildiği bir topluluk olarak kalmasını sağmak için bu kurallara sahibiz. Ancak NFT’ler, Yönergelerimizle ve Minecraft ruhuyla çelişen kıtlık ve dışlama modelleri yaratabilir. Minecraft oyuncularının güvenli ve kapsayıcı bir deneyime sahip olmasını sağlamak adına, Blockchain teknolojilerinin istemci ve sunucu uygulamalarımıza entegre edilmesine veya dünyalar, görünümler, kişisel öğeler veya diğer modlar gibi Minecraft oyun içi içeriğin kullanılmasına izin verilmez.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala