bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,910.12 1.55%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.74 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 601.79 2.51%
solana
Solana (SOL) $ 142.81 2.94%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527705 0.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.46674 1.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149488 2.28%

ELYT 8 Milyon Dolar Değerlemeyle Yatırım Aldı

ELYT 8 Milyon Dolar Degerlemeyle Yatirim Aldi

NFT ve metaverse odaklı girişimler yatırımcıları odak noktası olmaya devam ediyor. Son olarak da Ahmet Usta ve Mesut Çevik’in kurucusu olduğu ELYT.net, tohum yatırım turunu 8 milyon dolar değerleme ile tamamladı. Yeni nesil müşteri sadakat ve pazarlama platformu olan girişim, influencer’lar ile yaptığı iş birlikleri ile öne çıkıyor.

ELYT 8 Milyon Dolar Degerlemeyle Yatirim Aldi 1

Ahmet Usta ve Mesut Çevik’in Kurucusu Olduğu ELYT.net’e Yatırım

NFT ve metaverse sektörü son dönemin en aktif yatırım alanlarından biri. Birçok proje yarattığı değer ile büyük kazançlar sağlarken yatırımcılar da bu alana kendilerini geliştirmek istiyorlar. Projeler ise bu yatırımlar ile operasyonlarını hızlandırıyor ve daha aktif bir gelişimi sürecini yönetebiliyorlar. Son olarak Ahmet Usta ve Mesut Çevik’in kurucusu olduğu ELYT.net’e yapılan yatırım da bunlardan biri.

Konu hakkında konuşan ELYT Kurucu Ortağı Mesut Çevik, şu ifadelere yer verdi:

“Temel olarak ELYT sınırsız seçeneklere sahip bir müşteri sadakat programının çok kısa sürede hayata geçirilmesini mümkün kılıyor. Bizim için büyüme sürecimizi hızlandıracak stratejik yatırımcılarımız olmasından büyük mutluluk duyuyoruz”

Diğer taraftan EŞ Kurucu Ortak Ahmet Usta ise şunlara değindi:

“Gerek markalara gerekse influencerlara benzersiz bir pazarlama aracı sunuyoruz ve bunu yaparken NFT’leri kullanmaları için bir kapı açıyoruz. Aldığımız yatırım ile yazılım geliştirme süreçlerimize devam ederken büyümeye odaklanacağız”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala