bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Crypto.com’dan Yapay Zeka Hamlesi

crypto comdan yapay zeka hamlesiw

Son dönemde yapay zeka oldukça popüler hale geldi. Birçok kripto para borsası da bu konu hakkında çalışmalar yürütmeye başladı. Crypto.com da yapay zeka ile ilgili bir hamle gerçekleştirdi. Kripto borsası, kullanıcıları gerçek zamanlı token fiyatları, projeler ve tarihsel olaylar dahil olmak üzere endüstri içgörüleri hakkında bilgilendirmek için AI kullanıcı asistanını başlattı.

Crypto.com’dan Yapay Zeka Adımı: Amy

Crypto.com, “Amy”yi duyurdu. Kripto borsasının yeni yapay zeka hamlesi, kullanıcıları gerçek zamanlı token fiyatları ve projeleri, tarihsel olaylar ve daha fazlası dahil olmak üzere sektör hakkında bilgilendirmek için tasarlandı. Konu ile ilgili yapılan duyuruya göre, ChatGPT’yi üssü olarak kullanan Amy, gelecekteki genişlemeden önce öğrenilenleri toplamak için şu anda pilot aşamada.

yapay zeka aa 1787313

Crypto.com’da üründen sorumlu başkan yardımcısı Abhi Bisarya, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Diğer işletmeler ve sektörlerde olduğu gibi, yapay zekanın kripto endüstrisi ve özellikle bizim platformumuzla yakınlaşmasında inanılmaz bir potansiyel ve fırsat görüyoruz.

Crypto.com, yapay zeka özelliğini platformuna entegre ederek alandaki diğer kripto para borsaları ve cüzdanlarının saflarına katılıyor. OKX borsası kısa süre önce kripto piyasası oynaklığını yakalamak için bir AI algoritması başlatmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala