bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,410.26 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,141.84 0.06%
bnb
BNB (BNB) $ 611.26 1.20%
solana
Solana (SOL) $ 143.34 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.53042 1.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475844 0.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150886 0.80%

Coinbase CFO’su Yapay Zeka ile İlgili Konuştu

coinbase cfosu yapay zeka ile ilgili konustur

Son dönemde yapay zeka ile ilgil olarak birçok isim değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez bir değerlendirmede bulunan isim Coinbase CFO’su oldu. Finans Direktörü Alesia Haas’a göre Coinbase yapay zekaya ve işinin tüm bölümlerini nasıl etkileyebileceğine daha yakından bakıyor. Kripto borsasının ilk çeyrek sonuçlarını açıklamasının ardından Bloomberg ile konuşan Haas, yapay zeka için fırsatları değerlendirmek istediklerini belirtti.

Coinbase CFO’sundan Yapay Zeka Açıklaması

Kripto para borsası Coinbase, AI’nın müşterilerin deneyimlerini uygun maliyetli bir şekilde nasıl iyileştirebileceğini inceliyor. Ekim ayındaki bir blog gönderisinde şirket, dolandırıcılıkla mücadele etmek ve ticaret platformunu daha güvenli hale getirmek için makine öğrenimini kullanmayı tartıştı.

coinbase cfosu yapay zeka ile ilgili konustue

Coinbase, bir önceki yılın 429,7 milyon dolarlık zararına kıyasla ilk çeyrekte 79 milyon dolar zarar bildirdi. Gelir tahminden daha az düştü. Coinbase’in hisseleri mesai sonrası işlemlerde yaklaşık yüzde 8,3 arttı. 

Hatırlatmak gerekirse Coinbase, yeni yatırımlar yapmaya devam ediyor. Şirket, paylaştığı bir blog gönderisinde bir müşteri hizmetleri girişimi olan Agara’yı satın aldığını duyurdu. Burada dikkat çeken nokta, Agara‘nın yapay zeka destekli bir girişim olması.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala