bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

Cardano CEO’su: Sadece Düzenlenmiş Konularla İlgileniyoruz

Cardano CEOsu Cardano Sadece Resmi İşlerle İlgileniyor

Kripto para ve Blockchain sektörünün hızla büyümesi ile birlikte en önemli konulardan birisi de düzenleyiciler oldu. Küresel olarak birçok ülke kripto ve Blockchain alanında düzenlemeler üzerinde yoğun bir şekilde çalışırken, Cardano’nun CEO’su Charles Hoskinson’dan önemli bir açıklama geldi. Hoskinson, Cardano ekosisteminin sadece düzenlenmiş resmi konularda iş yapacağını söyledi.

charles hoskinson abd kripto vergi sistemini elestirdi 2
Cardano kurucusu Charles Hoskinson

Cardano CEO’su Sadece Düzenlenmiş Konular ile İlgilendiklerini Açıkladı

Kripto para sektörü her ne kadar devasa bir boyuta ulaşsa da maalesef küresel olarak oturmuş bir düzenleme çalışması yok. Bu konuda uzun süredir açıklamalarda bulunan Cardano’nun kurucu ve CEO’su Charles Hoskinson, kriptoların düzenlenmesi gerektiği konusunda sık sık açıklamalarda bulunuyor.

Son olarak Hoskinson, iş birliği fırsatlarını değerlendirmek için DCC, Blockchain Foundation ve diğerleri kuruluşlarla ilişki kurmaya devam edeceklerini söyledi. Bununla birlikte kendi kişisel YouTube kanalında açtığı bir canlı yayında konuşan Hoskinson, Cardano’nun düzenlemelere verdiği öneme dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

“Cardano ekosistemi ister bir menkul kıymet, ister düzenlenmiş projeler veya protokolü benimseyen ve tüzüklerini sürdürmek isteyen bankalar gibi eski finansal kurumlar olsun, her zaman düzenlenmiş konularda iş yapma arzusuna sahip olacak”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala