bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

BSN, İlk Büyük Uluslararası Projesini Başlatmaya Hazırlanıyor

bsn ilk buyuk uluslararasi projesini baslatmaya hazirlaniyor

Çin, Blockchain tabanlı Hizmet Ağı (BSN) projeleriyle Blockchain teknolojisinin benimsenmesini teşvik etmek için çalışmalarını sürdürüyor. BSN bu kez, ilk büyük uluslararası projesini başlatmaya hazırlanıyor.

BSN, Spartan Network İle Yurtdışına Genişleyecek

CNBC’ye konuşan Çin’in devlet destekli Blockchain şirketi BSN’nin CEO’su Yifan He, BSN’nin, ilk büyük uluslararası genişlemesini planladığını ve teknoloji konusunda Pekin’i merkez haline getirme yolunda ilerlediklerini dile getirdi.

bsn ilk buyuk uluslararasi projesini baslatmaya hazirlaniyor 1 1

Yifan He, CNBC’ye BSN’nin yurtdışında BSN Spartan Network adlı bir proje başlatmayı planladığını söyledi. Söz konusu projenin, kripto para birimleri ile çalışmayan yarım düzine halka açık Blockchain ağından oluşacağı aktarıldı.

Ağustos ayında başlatılması beklenen projede, Ethereum Blockchain ağının kripto olmayan bir versiyonu kullanılacak. Ayrıca Blockchain işlem ücretinin, Ethereum yerine ABD doları cinsinden ödeneceğini belirtildi.

Blockchain uygulamalarını bulutta dağıtmak için kendisini “tek durak noktası” olarak gören BSN, işletmelerin teknolojiyi dağıtmasına yardımcı olmak için farklı Blockchain ağlarını birbirine bağlamayı amaçlıyor. BSN, bu adımıyla Spartan Ağında beklediği verimi bulacak mı hep birlikte göreceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala