bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,070.17 0.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,149.29 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 603.51 2.00%
solana
Solana (SOL) $ 143.67 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528917 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468816 1.12%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150138 1.47%

Ayı Piyasasında Blockchain Oyunları Oynamak

2PPIKklpboTOzxn4e1DwgCGeUhp2 zg93qce 1

Kripto paralarda ayı dönemi hüküm sürerken, piyasalardaki heyecan yavaş yavaş sönüyor ve son haftalarda oyuncular için oyun ekosistemine katılma maliyeti hızla düşüyor.

Geleneksel Darwinci düşünceye göre, zorlu ortama rağmen gelişebilen ürünler yaratan şirketler bu gerileme döneminde hayatta kalacaktır. Aslında şu anda tam da bu oluyor. Blockchain kullanan sosyal bağlantılar, eğlence ve oyunlar yoluyla kitle fonladığınızı düşünün.

Bir kullanıcının önce NFT satın alabilecekleri sanal bir pazar yerine erişmesi gerekir. Örneğin Nike gibi markalar, Metaverse için dijital hatıra ürünleri çıkarmaya başladılar bile.

Diğer bir yöntem de dijital koleksiyonları, bunu yapmak için ideal olan çevrimiçi sanat galerileri aracılığıyla sergilemektir. NFT’ler dijital sanatta kullanımlarıyla tanındıktan sonra, bu özelliğin değeri daha da arttı. Ancak bu NFT’ler nasıl sunuluyor? En iyi seçenek, onları Metaverse sanat galerilerinde insanlara göstermektir.

Metaverse ayrıca sosyal etkileşimler, alışveriş, eğlence ve oyun yoluyla NFT’lerle iletişim kurabilir. Şu anda geliştirilmekte olan dinamik bir Çok-Zincirli Metaverse olan Moonland, bunun bir örneğidir.

Moonland NFT’leri Nasıl Kullanıyor?

FUFY8xWaAAAFFJ7

Ortaya çıkmadan önce bile, Moonland’de NFT’lere büyük bir talep vardı. Ekibin karakter yaratıcısının öğeleri kullanılarak yapılan 10.000’den fazla NFT şimdiden üretildi. Moonland’i ilk deneyimleyecek kişiler bu NFT’lerin sahipleri olacak.

Moonland’deki NFT kutlaması boyunca aşağıdaki yönergeler izlenecektir:

  • Bir kullanıcının başlangıç karakteri bir NFT’dir. Tutmak/takas yapmak/kullanmak kullanıcıya kalmıştır.
  • İlk 100 Moonland kullanıcısına ÜCRETSİZ bir NFT karakteri verilecektir. Kullanıcıların daha sonra Metaverse yolculuğuna başlamak için NFT’lerinin ücretini ödemeleri gerekecektir.
  • Nadir itemler için bir pazar olan Galaktik Pazar da Moonland tarafından tanıtılacak.
  • Moonland’de zırh, giysi ve silahlar dahil tüm oyun içi öğeler özel NFT’ler olarak sunulacak. Ek olarak, büyüler ve güçlendirmeler gibi nadir özellikler de olacak.
  • Müşterilerin Moonland içinde ürün satın alabilmeleri ve dijital versiyonlarını alabilmeleri için şirket ayrıca moda markalarıyla işbirlikleri yürütmekte.
1 bVivlyTmheDgMMKF0Tj ZQ

Tüm bunlara ek olarak, Moonland’de NFT olarak evcil hayvanlara ve ejderhalara sahip olunabilir. İlk başta evcil hayvanlar ‘yumurta’ gibi görünecek. Bir kullanıcı, bu yumurtalar çatlayana kadar ne tür bir nadirliğe sahip olduklarını bilemeyecek. Galaktik Bakımevi, yumurtaların kuluçkalanabileceği yer olacak. Evcil hayvanın potansiyel nadirliğini artırmak için aşağıdakiler dahil birkaç eylem yapılabilecek:

  • Daha hızlı yumurtadan çıkmalarına yardımcı olmak için yumurtalara özel besinler getirilebilecek.
  • Evcil hayvanın nadirliğini artırmak için özel büyüler kullanılabilecek.

Evcil hayvan, kuluçkadan çıktıktan sonra kullanıcıya Moonland’deki tüm maceralarında eşlik edecek. Kullanıcı, aşağıdakileri yaparak evcil hayvanlarının güçlenmelerine yardımcı olabilirler:

  • Daha fazla görev tamamlayın.
  • Özel yiyecek ve eşyalar kullanın.

Tüm bunların arasında, Moonland’ın başka avantajları da olacak:

Moonland’da NFT Kazanmak

Kullanıcılar, Moonland’da NFT’ ödülleriyle sonuçlanabilecek görevler yapabilecekler ancak ödüller rastgele elde edilecek.

Moonland’in bir başka benzersiz unsuru olan solucan delikleri, kullanıcıların Moonland’de herhangi bir yere seyahat etmelerine olanak tanır. Onları mini oyunlar oynayabilecekleri, konserleri izleyebilecekleri ve hatta başka bir oyuncuyla olası bir düelloya girebilecekleri yerlere götürebilir. Karşılaşmayı veya mini oyunu kazanarak bir NFT kazanılabilir. Katılımcılar, karşılaşma sırasında NFT’lerini riske atarak rekabet edebilirler. NFT’lerin tümü de kazanan kullanıcının olur.

Diğer Oyunlardan/Markalardan NFT’ler Getirmek

moonland

Sosyal, çok oyunculu bir Metaverse olan Moonland, dünyanın her yerinden oyuncuları ağırlamayı amaçlıyor. Platform, diğer projelerden ve oyunlardan NFT’leri kabul ediyor ve “sosyal” bileşeni son derece ciddiye alıyor. Dolayısıyla, Moonland’da arkadaşlarla iyi vakit geçirirken diğer girişimlerden elde edilen NFT’ler de kullanılabilir.

NFT Airdrop’ları

QTUM sahiplerine bir NFT airdropu verilecek. Moonland lansmanının bir parçası olarak bu premium 2D NFT’ler, QTUM sahiplerinin cüzdanlarına dağıtılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sinancan Öztürk

Sinancan Öztürk, 19 Nisan 2001 tarihinde İstanbul’da doğdu. Küçüklüğünde her kitabı ayrı bir evren olarak gören Sinancan, bir gün kendi evrenlerini yaratmaya karar verdi ve zihninde dolup taşan karakterleri sayfalara dökmeye başladı. Çizgi romanlara fazlasıyla sevgi gösterdi ve geceleri kozmoloji belgeselleri izlemekten büyük keyif duydu.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala