bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,140.92 1.81%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,129.96 0.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.45 2.30%
solana
Solana (SOL) $ 136.56 4.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517239 2.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457938 2.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145754 3.07%

ArbitrageScanner İncelemesi: En iyi kripto arbitraj botu. Kripto para arbitrajından nasıl para kazanılır?

Kripto arbitraj tarayıcısı ne işe yarar?2

Günümüzün sürekli değişen piyasalarında, fiyat eşitsizliklerinin hızla ortaya çıkabileceği ve yatırımcılara benzersiz kâr fırsatları sunabileceği bir sır değil. Ancak, bu farklılıkları manuel olarak tespit etmek için birden fazla borsayı dikkatle takip etmek göz korkutucu ve zaman alıcı bir iştir. Bu nedenle, trader’lar için durumu kolaylaştırmak amacıyla kripto alanında, trader’lara zaman kazandırmak ve gizli potansiyeli ortaya çıkarmak için tasarlanmış devrim niteliğinde bir çözüm olan ArbitrageScanner bot gibi projelerin yinelendiği görülmüştür. 

ArbitrageScanner nedir? 

ArbitrageScanner.io, kullanıcıların fonlarına erişim gerektirmeden borsalar ve blok zincirleri arasındaki fiyat farklılıklarını izlemek için tasarlanmış benzersiz bir kripto arbitraj botudur. API’lerinizi talep etmeden çalışan manuel bir bottur, bu da botla çalışmayı tamamen güvenli hale getirir. Takip için token ekleme ve çıkarma, kişiselleştirilmiş bildirimler ayarlama ve DEX ve CEX dahil olmak üzere çeşitli borsalara bağlanma yeteneği ile ArbitrageScanner, kullanıcılara özel olarak uyarlanmış arbitraj fırsatları sunar. Kimse takip etmediği için büyük coinlerde %30-40’lık spreadlerin oluştuğu DEX borsaları arasındaki farkı takip eden dünyadaki tek bot. 

Arbitraj Tarayıcısını diğerlerinden ayıran en önemli özellik, yalnızca borsalar arasındaki geleneksel fiyat değişimlerini değil, aynı zamanda farklı blok zincirleri arasındaki giderek artan farklılıkları da takip ve analiz edebilmesidir. Örneğin, Arbitrum ve Optimism Network gibi platformların patlayıcı büyümesi, genellikle diğer web siteleri veya botlar tarafından fark edilmeyen bir fırsat altın madeni doğurdu. Bu arada, ArbitrageScanner’dan yararlanarak, ciddi kârların beklediği bir alana girerek rekabet avantajı elde edersiniz. 

ArbitrageScanner, kullanıcıları için küçük sermayeli yeni başlayanlar için harika bir seçenek olacak bir başka ürün olan Screener’ı yarattı. Screener sizin için paketleri arayacak ve hangi borsalarda coin alıp satabileceğiniz ve fiyat farkından ne kadar gelir elde edebileceğiniz konusunda size uyarılar gönderecektir.

2

Farklı coinlerde günde 200’e kadar işlem yapabilir ve sermayenizi her gün x1,5 oranında artırabilirsiniz. Bunun hem yeni başlayanlar hem de deneyimli yatırımcılar için harika bir özellik olduğuna inanıyoruz. Bu makalede, Arbitraj Tarayıcı kullanıcılarının bazı gerçek vakalarını göstermenin yanı sıra, tarayıcıya nasıl başlayacağınızı ayrıntılı olarak inceleyeceğiz.

3

ArbitrageScanner’ın temel özellikleri

Daha önce de belirtildiği gibi, Arbitrage Scanner, kullanıcı dostu bir deneyim, özelleştirme esnekliği ve çeşitli coin’ler, borsalar ve blok zincirleri için destek sağlamaya odaklanarak kripto borsalarındaki fiyat farklılıklarını izlemek için kapsamlı bir çözüm sunar. Sektördeki diğer tarayıcılardan farklı olmasını sağlayan benzersiz bir kripto arbitraj botuna sahiptir. Arbitraj Tarayıcısının temel özelliklerinden bazıları aşağıdaki gibidir:

7/24 Bildirimler

Kullanıcılar, merkezi olmayan borsalar (DEX) da dahil olmak üzere kripto borsalarındaki fiyat farklılıkları hakkında gerçek zamanlı bildirimler alır.

Tarayıcının kullanışlı web sürümü

Ayrıca 30 saniyede kurulabilen ve size hazır paketler gönderen, nereden satın alacağınız ve nerede satacağınız gibi kullanışlı bir web sürümü de var, ancak dikkatli olun, burada paketin ömrü, para çekme işleminin açıklığı ve eşleşme gibi birçok özellik var

4

Çoklu Para ve Borsa Desteği

Tarayıcı, hem merkezi borsalar (CEX) hem de DEX (Türkiye, Brezilya, Kore ve diğer ülkelerdeki yerel borsalar dahil) dahil olmak üzere 300.000’den fazla coin, 40 blok zinciri ve 75 büyük borsayı desteklemektedir.

Manuel Bulut Tabanlı Bot

Arbitraj Tarayıcı, bulutta çalışan ve kullanıcıların fonlarının güvenliğini sağlayan manuel bir bottur. API aracılığıyla kullanıcıların borsa bakiyelerine bağlanmaz veya cüzdanlarına erişim gerektirmez. Otomatik botların aksine ArbitrageScanner ile çalışmak tamamen güvenlidir 

Screener

Borsalar arasındaki paketleri arayan ve fark hakkında bildirimler gönderen bir ekranlayıcı mevcuttur. Token satın almadan günde %80’e kadar kazanabilirsiniz.

6

ArbitrageScanner Mesajı

PRO planını satın alırsanız, haberleri resmi kaynaklardan daha önce öğrenmenizi sağlayacak ArbitrageScanner Mesaj aracına sahip olursunuz. Hizmet, abone olduğunuz tüm Telegram ve Twitter kanallarındaki haberleri analiz eder ve size haberlerde göründüğünden daha hızlı içeriden bilgi gönderir. Bu araç sayesinde diğer trader’lardan önce bir coin alabilir veya satabilir ya da uzun veya kısa gidebilirsiniz. Tavsiye ettiğimiz harika yeni bir araç.

7

Özel topluluk ve ücretsiz eğitim

Botu satın aldıktan sonra, kripto para arbitrajı hakkında ücretsiz eğitim ve tarayıcının nasıl kullanılacağına dair ayrıntılı talimatlar alacaksınız. Buna ek olarak, proje ekibi botun çalışmasını somut örnekler üzerinde analiz edecektir. Ayrıca, herkesin arbitraj deneyimlerini ve para kazanabildikleri vakaları paylaştığı diğer ArbitrageScanner kullanıcılarının bulunduğu kapalı bir topluluğa da erişebilirsiniz. 

Uygun fiyatlı tavsiye programı

Proje ekibi, kullanıcılarına kazanma fırsatı verir ve satışların% 50’sinden alabileceğiniz yönlendirmeleri için mükemmel koşullar sağlar. Ek olarak, 199999 $ karşılığında bir bot franchise satın alabilirsiniz. Bu, işlerini kurmak isteyenler için harika bir seçenektir. Web sitesinden daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

ArbitrageScanner White Label

Arbitraj Tarayıcı WhiheLabel‘i satın almanızı öneririz, çünkü anahtar teslimi hazır bir araç elde edersiniz, satışların% 100’ünü alırsınız ve teknik kısım için on binlerce dolar harcamanıza gerek yoktur. Satın alabilir ve ülkenizde piyasaya sürebilirsiniz, durum üzerinde hiçbir kontrolünüzün olmadığı dolandırıcılık tokenleri satın almaktan daha iyidir.

ArbitrageScanner’ın Diğer Tarayıcılara Göre Faydaları

FaydalarıArbitrageScanner Diğerleri
Borsa ve Blok Zinciri Kapsamı75’in üzerinde CEX borsasını, 25 DEX borsasını ve 40 blok zincirini destekler; kullanıcıların kârlı arbitraj fırsatları için potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına olanak tanır. Genellikle 10-20 borsa mevcuttur, DEX ve blok zincirleri desteklenmez.Genellikle 10-20 borsa mevcuttur, DEX ve blok zincirleri desteklenmez
Çok Yönlü Borsa Bağlantısı Borsalara bağlanmada esneklik sağlayarak yatırımcıların fiyat farklılıklarını saniyeler içinde takip etmesine olanak tanır.Genellikle daha yavaş veya daha sınırlı bağlantı seçeneklerine sahiptir ve potansiyel olarak kaçırılan fırsatlara neden olur.
Tüm Yatırımcılar için Kullanıcı Dostu ArayüzArbitrageScanner, hem yeni başlayanlara hem de uzmanlara hitap edecek şekilde kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır.Diğer araçlar genellikle daha dik bir öğrenme eğrisine sahiptir veya yeni başlayanlar için kapsamlı destekten yoksundur
Gelişmiş Güvenlik ÖnlemleriArbitrageScanner’ın tamamen manuel yapısı, hacklenme veya fon kaybı riskini azaltarak gelişmiş güvenlik sağlar.Otomatik ticarete dayanan diğer araçlar, güvenlik ihlallerine ve kullanıcının tüm parasının kaybına karşı daha hassas olabilir
Bitmiş vakaların gönderilmesi, nereden alınıp nereye satılacağı ve kârın yüzde kaçıTelegram’a bildirim gönderir veya web sürümünde çalışırBunu kimse yapmaz çünkü karmaşık bir faaliyettir

DEX borsaları ve blok zincirleri arasında kripto para arbitrajı. Vakalar

CRV’nin kripto tahkim davası. 

Curve Finance hack’i nedeniyle, CRV oranı keskin bir şekilde düştü ve hack sırasında spread yaklaşık% 600 idi. Arbitraj Tarayıcı müşterileri büyük bir avantaja sahipti çünkü fiyat farkı hakkında hemen bilgilendirildiler. Herkes düşünürken ya da elleriyle paket ararken, Scanner müşterileri çoktan arbitraj yapmaya başlamıştı. Müşterilerden biri 2 saat içinde 130.000 dolar kazandı. Coin’i Uniswap üzerinden 0,1$’a hızlıca satın aldılar ve Binance üzerinden 0,65$’a sattılar.

10
CRV’nin Binance’teki fiyatı
CRV’nin Uniswap’taki fiyatı 

Zaman sınırlıydı çünkü 15 dakika sonra tüm borsalar para yatırma ve çekme işlemlerini kapattı. Bot bildirimlerinin hızı nedeniyle, Arbitrage Scanner kullanıcılarının işlem yapmak ve iyi bir kar elde etmek için zamanları vardı. Bu tür durumlar her zaman olur ve bot bunları arar. Tarayıcının hızı, kullanıcıların sermayelerini artırmalarına olanak tanır.

ArbitrageScanner’da Arbitraj fiyat farkları

Kripto paralar çeşitli merkezi olmayan borsalarda (DEX’ler) alınıp satılır ve bu da aynı token için farklı fiyatların oluşmasına neden olur. Bu, kullanıcıların fiyat farklılıklarından kâr etmek için bir borsadan alıp diğerinde satabilecekleri arbitraj fırsatları yaratır. Arbitraj Tarayıcı Telegram Botu, tek bir mesajda GHST token için beş farklı fırsat gibi birden fazla arbitraj fırsatı sunar. Bot, her fırsat için kâr oranını otomatik olarak hesaplayarak kullanıcılar için kolaylık sağlar.

12

ArbitrageScanner.io Yorumları

İnternetin her yerinde arama yaptık ve projeyi gerçeklere dayalı olarak analiz ettikleri birkaç ilginç inceleme bulduk. Aşağıdaki örnekte olduğu gibi herhangi bir olumsuz yorum bulamadığımızda bile şaşırmadık, sadece olumlu olanlar vardı:

11 1
12 1

Sonuç

ArbitrageScanner.io‘ya ve nasıl çalıştığına yakından baktıktan sonra, arbitraj fırsatlarından yararlanmak isteyen kripto para sahipleri için en iyi araçlardan biri olduğunu söylemek yanlış olmaz. 

Çok çeşitli özel özellikler sunan platformda kullanıcılar, merkezi olmayan borsaları (DEX) ve merkezi borsaları (CEX) izleme listesine ekleyerek ve bildirimleri %2’lik bir eşikte ayarlayarak Telegram aracılığıyla uyarılar alabiliyor. Platform, çeşitli madeni paralar arasında sürekli olarak% 5-10’luk önemli fiyat farklılıklarını ortaya çıkararak kullanıcıların bir seferde 300 ila 500 $ arasında değişen önemli karlar elde etmelerini sağlar.

Potansiyel getiriler abonelik maliyetini kolayca aşabileceğinden, araç tarafından sağlanan hizmetlerin halihazırda kripto paraya sahip olanlar için özellikle avantajlı olduğunu belirtmek önemlidir. ArbitrageScanner’ın yeteneklerinden tam olarak faydalanmak için birkaç ay boyunca test edilmesi önerilir, çünkü yalnızca üç gün içinde kârlı ticaret fırsatlarını belirlemek her zaman mümkün olmayabilir. 

Önemli olan, bunun sermayenizi gerçekten katlayabileceğiniz bir hizmet olmasıdır. Kaydolduğunuzda, kripto para arbitrajını daha iyi anlamanıza yardımcı olacak ücretsiz eğitim alacağınızı unutmayın. Herhangi bir sorunuz varsa, her zaman destek ekibine yazabilirsiniz. Siteye kaydolun, abone olun, kazanın ve vakalarınızı paylaşın.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala